EKSTRAORDINÆRT UDSALG - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

UDSALG - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Lolly's Laundry (144)

Lolly’s Laundry er et mærke, der byder på kreative kreationer i udsøgte materialer. Tøjet fra dette brand kan styles op og ned, som det matcher din personlige stil, og designuniverset byder på fine print, veludvalgte farver og overraskende detaljer.

Mode skal være sjovt, og du skal gerne kunne udtrykke din personlighed og dit humør gennem dine looks. Dét får du mulighed for med tøj fra Lolly’s Laundry. Det er tøj, der kan styles på et væld af forskellige måder, og som lægger op til, at du gør det til dit helt eget. Om du vælger at gå all in og iklæde dig Lolly’s Laundry fra top til tå, eller du vælger at indarbejde enkelte elementer i dit look, vil du opnå et helt særligt udtryk med styles fra dette brand.

Elegante snit og lækre linjer

Tøjet fra dette danske brand er holdt i enkle og tidløse snit. De rene linjer går igen i en stor del af sortimentet, akkurat som du kender det fra den danske designmentalitet. De stilrene snit bliver imidlertid gjort til noget ganske særligt ved hjælp af eksempelvis skønne mønstre og underfundige farvenuancer. Lolly’s Laundry er nemlig et mærke, der ikke er bange for at lege med fine farver og anderledes print. Kombinationen af det umiddelbart klassiske udtryk og de mange kulører resulterer i helt særlige styles, som du kan bruge på et væld af forskellige måder.

Vælger du eksempelvis at kombinere en mønstret nederdel fra Lolly’s Laundry med en farverig top eller en sjov T-shirt, får du et opsigtsvækkende look. Kombinerer du den derimod med en enkel overdel og stilrene smykker, får du et elegant og feminint look. Dermed er der rig mulighed for at tilpasse tøjet fra dette mærke til din personlige stil og den specifikke lejlighed.

Brandet er i særdeleshed kendt for at designe skønne kjoler og smukke nederdele. Sortimentet indeholder imidlertid også mange fine T-shirts, lækre bukser og jakker. Der er altså rig mulighed for at gå på opdagelse i det skønne designunivers, som Lolly’s Laundry byder på.

Luksuriøse styles i høj kvalitet

En af grundtankerne bag Lolly’s Laundry er, at det skal være muligt for enhver kvinde at tilføje lidt ekstra luksus til garderoben. Derfor byder brandet på kvalitetsprodukter i et prisleje, hvor alle kan være med. Alle deres styles er fremstillet i veludvalgte materialer, således at du kan få glæde af tøjet igen og igen.

Designeren bag Lolly’s Laundry har en forkærlighed for det enkle og elegante. Det kommer til udtryk i en stor del af sortimentet, og dette er yderligere medvirkende til, at du her får produkter, du kan benytte gang på gang. Med kreationer, der på én gang er enkle og anderledes, får du tøj, du vil elske at have hængende i klædeskabet, når du køber Lolly’s Laundry. Her går det rå, det feminine, det cool og det elegante op i en højere enhed. Det giver dig mulighed for at skabe looks, som fremhæver netop din personlighed. Hvad enten du går efter et råt og anderledes look eller et feminint og klassisk udtryk, kan du finde smukke sager fra Lolly’s Laundry, som er lige dig.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

144 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands