Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

LOLLYS LAUNDRY

Det danske modebrand Lolly’s Laundry blev stiftet i 2007 af Kamilla Byriel. Med Byriels fortid hos Bruuns Bazar og Stella Nova, som hun var en af drivkræfterne bag, er du garanteret kvalitetsdesign med masser af romantik og tidløse snit, når du køber produkter fra Lolly’s Laundry.

Du finder både skønne bukser, bluser, skjorter og jakker fra mærket, som især er kendt for sine lækre kjoler og nederdele. Tøjet fra Lolly’s Laundry skaber et forfriskende pust til din basisgarderobe, og du kan nemt kombinere de mange styles med dine eksisterende looks.


Styles fra Lolly’s Laundry står the test of time


Når du køber tøj fra Lolly’s Laundry, køber du tøj, som er lavet med henblik på holdbarhed. Tekstilerne, som tøjet laves af, er af høj kvalitet, og du vil opleve, at det står the test of time. Du får produkter, der kan bruges i mange sæsoner, og som kan vaskes, uden at de forfalder.

Produkterne fra det danske modemærke har fokus på stærke basisvarer med et romantisk og feminint udtryk. Tøjet er ofte med en lækker farve eller et iøjnefaldende klassisk print, hvilket også gør, at du kan bruge de mange styles igen og igen, men stadig føle, at du er med på de seneste trends.

Med de mange forskellige print kan du også skabe et trendy print mixing-look med et par flowy-bukser og en skøn bluse. Der er i hvert fald rig mulighed for at lade kreativiteten få fri leg, når du skal sammensætte et outfit med styles fra den danske modedarling.


Feminine og afslappede styles


Hos Lolly’s Laundry finder du et væld af produkter med et feminint og afslappet udtryk. Tøjet passer perfekt til dig, der godt kan lide fine pasteller og print, men som også vil have komfortabelt tøj. Du vil føle dig godt tilpas og være velklædt på samme tid.

Kombinationen af det behagelige snit og det romantiske look er ideelt til mange forskellige situationer – for eksempel til kontoret, studiet eller til en dateaften. Du kan vælge at gå head to toe med Lolly’s Laundry eller style tøjet med nogle af dine yndlingspieces fra din garderobe. Uanset vil du med produkterne fra det danske mærke få et fuldendt look til dit outfit.

Du kan også sidestille de feminine styles med nogle mere rå items som for eksempel en læderjakke eller nogle chunky sandaler for et interessant look. Det giver en cool dynamik til et simpelt outfit at sammensætte elementer med forskellige vibes, og det er produkterne fra brandet perfekte til.


Til kvinden på farten


Til en travl hverdag med arbejde, indkøb og måske børn, der skal afleveres i skole, skal det være muligt både at være smart klædt på og bevæge sig rundt uden hæmninger fra tøjet. Med produkterne fra Lolly’s Laundry får du netop dét – nemlig trendy pieces til kvinden på farten.

Tøjet kan også på fineste vis transformeres fra et hverdagslook til et look, der passer lidt bedre til den festlige weekend. Skal du på en date eller spise middag med venner eller familie, kan du uden besvær iklæde dig en skøn kjole og se effortless chic ud. Med produkterne fra Lolly’s Laundry bliver det nemt at se fantastisk ud.

Lolly’s Laundry er et mærke, der byder på kreative kreationer i udsøgte materialer. Tøjet fra dette brand kan styles op og ned, som det matcher din personlige stil, og designuniverset byder på fine print, veludvalgte farver og overraskende detaljer.

Mode skal være sjovt, og du skal gerne kunne udtrykke din personlighed og dit humør gennem dine looks. Dét får du mulighed for med tøj fra Lolly’s Laundry. Det er tøj, der kan styles på et væld af forskellige måder, og som lægger op til, at du gør det til dit helt eget. Om du vælger at gå all in og iklæde dig Lolly’s Laundry fra top til tå, eller du vælger at indarbejde enkelte elementer i dit look, vil du opnå et helt særligt udtryk med styles fra dette brand.


Elegante snit og lækre linjer


Tøjet fra dette danske brand er holdt i enkle og tidløse snit. De rene linjer går igen i en stor del af sortimentet, akkurat som du kender det fra den danske designmentalitet. De stilrene snit bliver imidlertid gjort til noget ganske særligt ved hjælp af eksempelvis skønne mønstre og underfundige farvenuancer. Lolly’s Laundry er nemlig et mærke, der ikke er bange for at lege med fine farver og anderledes print. Kombinationen af det umiddelbart klassiske udtryk og de mange kulører resulterer i helt særlige styles, som du kan bruge på et væld af forskellige måder.

Vælger du eksempelvis at kombinere en mønstret nederdel fra Lolly’s Laundry med en farverig top eller en sjov T-shirt, får du et opsigtsvækkende look. Kombinerer du den derimod med en enkel overdel og stilrene smykker, får du et elegant og feminint look. Dermed er der rig mulighed for at tilpasse tøjet fra dette mærke til din personlige stil og den specifikke lejlighed.

Brandet er i særdeleshed kendt for at designe skønne kjoler og smukke nederdele. Sortimentet indeholder imidlertid også mange fine T-shirts, lækre bukser og jakker. Der er altså rig mulighed for at gå på opdagelse i det skønne designunivers, som Lolly’s Laundry byder på.


Luksuriøse styles i høj kvalitet


En af grundtankerne bag Lolly’s Laundry er, at det skal være muligt for enhver kvinde at tilføje lidt ekstra luksus til garderoben. Derfor byder brandet på kvalitetsprodukter i et prisleje, hvor alle kan være med. Alle deres styles er fremstillet i veludvalgte materialer, således at du kan få glæde af tøjet igen og igen.

Designeren bag Lolly’s Laundry har en forkærlighed for det enkle og elegante. Det kommer til udtryk i en stor del af sortimentet, og dette er yderligere medvirkende til, at du her får produkter, du kan benytte gang på gang. Med kreationer, der på én gang er enkle og anderledes, får du tøj, du vil elske at have hængende i klædeskabet, når du køber Lolly’s Laundry. Her går det rå, det feminine, det cool og det elegante op i en højere enhed. Det giver dig mulighed for at skabe looks, som fremhæver netop din personlighed. Hvad enten du går efter et råt og anderledes look eller et feminint og klassisk udtryk, kan du finde smukke sager fra Lolly’s Laundry, som er lige dig.

Ryd alle filtre

Lollys Laundry

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.