Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

LOVE STORIES

Love Stories laver det fineste og yndigste undertøj, som kan mikses på kryds og tværs. Med undertøj Love Stories har du virkelig mulighed for at skabe din personlige stil, så du kan føle dig perfekt klædt på fra inderst til yderst, og samtidig føle dig godt tilpas. Undertøj er en vigtig del af vores påklædning, også selvom det ikke er alle der kan se det. Hvis vi har undertøj på, som vi føler os godt tilpas i, afspejles det nemlig også på vores humør, da vores selvtillid stiger, når vi føler os lækre. Brandet Love Stories strækker sig over en skala, som indeholder det moderne, det komfortable, det sporty og det romantiske.

Så ligegyldig hvilken person du er, vil du kunne mikse Love Stories´ undertøj, så det passer perfekt til din stil og dit humør.

Love Stories er lig med unikt lingerie?

Love Stories kendetegnes af en fantastisk stil, der adskiller sig fra traditionelt undertøj. Magien opstår, fordi du har muligheden for at kombinere forskellige styles, forskellige materialer og overraskende designs. Love Stories er nemlig fantastiske til at sætte prints og styles sammen på kontroversielle og nye måder, ligesom deres brug af farver adskiller sig fra traditionelle undertøjsfarver, som sort, hvid og nude. Love Stories gør nemlig brug af alle regnbuens farver og det er tydeligt, at det kun er fantasien, som sætter grænser. Den første kollektion fra Love Stories består af en varieret blanding af materialer og detaljer, som blød velour, pailletter, luksuriøse blonder, indviklede Jacquard, lurex og en masse lækker silke.

Love Stories er mestre til at sammensætte kontraster. På den måde kan du finde lige netop de styles, som passer til din personlighed, da Love Stories har et enormt varieret udvalg, og lidt til enhver smag. De mange forskellige sammensætninger af print og farver gør, at det bliver en helt anden oplevelse at købe undertøj, da du virkelig kan skabe et individuelt og unikt look. Er du til det romantiske og eksklusive look, kan du kaste dig over feminine blonder og transparente materialer. Med undertøj fra Love Stories kan du tilføje sættet lidt kant, ved for eksempel at vælge en trekants bh med et sportspræget look. På den måde får du noget undertøj, som på ingen måde vil ligne det, som du har i forvejen. Love Stories kombinerer de velkendte romantiske klassikere som silke stoffer, blomster print og blonder men med sportsprægede detaljer og skaber derfor nogle unikke, og ikke mindst, behagelige modeller.

Se hele udvalget fra Love Stories på Miinto.dk lige her, og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Love Stories

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.