Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Lumberjack

Lumberjack er et italiensk brand med start i 1980´erne, da amerikansk fashion indtog Italien. Lumberjack blev hurtigt et populært brand over hele Italien, og brandets lækre støvler var fast inventar hos modeelskere og trendsættere.

Siden har Lumberjack spredt sig over store dele af verden, men brandets filosofi er den samme. Derfor er Lumberjack stadig garant for støvler og modesko, som er udført i innovative og lækre materialer såvel som beriget med stor komfort og en god pasform.

Med andre ord – Lumberjack er garant for støvler til enhver lejlighed, og brandets lækre sortiment af støvler og modesko er inspireret af tidens farver og trends. Derudover er det altid muligt at få fingre i brandets karakteristiske ørkenstøvle, som har været en del af produktsortimentet, siden brandets blev grundlagt.

Lumberjack appellerer til mænd og kvinder med en eventyrlysten personlighed såvel som en trendy og casual stil, idet støvler og modesko fra Lumberjack repræsenterer den perfekte mulighed for at opleve naturen og gå på opdagelse – samtidig med at man ser godt ud i processen. Derfor kombinerer Lumberjack italiensk mode med et råt look, som er et ideelt valg til kvalitets- og modebevidste mænd og kvinder.

Filter

281 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3