Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Lyle & Scott (24)

Lyle & Scott er et britisk brand med base i Skotland, og brandet er beriget med en glorværdig historie, der tog sin begyndelse i 1874. Lyle & Scott er lanceret af William Lyle og Walter Scott, og i starten var brandet synonym med produktion af basisvarer, der var udført i lammeuld. I 1954 lancerede brandet en kollektion i samarbejde med Christian Dior, og i mange år var brandet garant for modetøj til den britiske elite.

Siden har Lyle & Scott gennemgået en rivende udvikling, og i 2001 blev det skotske brand relanceret med et nyt koncept: at designe herretøj til modebevidste mænd i alle aldre. Relanceringen har været en stor succes, og i dag er Lyle & Scott et populært brand i store dele af verden, og brandets karakteristiske logo, den gyldne ørn, pryder kvalitetsbevidste trendsættere i et væld af verdens førende modemetropoler.

Den store succes er ingen tilfældighed, og brandets udvalg af modetøj er udført i lækre materialer såsom uld og bomuld – Lyle & Scott er primært kendt for et stort sortiment af strikvarer, men brandet byder også på skjorter, sko, shorts, t-shirts, jeans og accessories. Designstilen hos Lyle & Scott kombinerer et traditionelt britisk golf/retro-look med de nyeste modetrends, og resultatet er et unikt, moderne look. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

24 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands