Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Lyle & Scott (16)

Lyle & Scott er et britisk brand med base i Skotland, og brandet er beriget med en glorværdig historie, der tog sin begyndelse i 1874. Lyle & Scott er lanceret af William Lyle og Walter Scott, og i starten var brandet synonym med produktion af basisvarer, der var udført i lammeuld. I 1954 lancerede brandet en kollektion i samarbejde med Christian Dior, og i mange år var brandet garant for modetøj til den britiske elite.

Siden har Lyle & Scott gennemgået en rivende udvikling, og i 2001 blev det skotske brand relanceret med et nyt koncept: at designe herretøj til modebevidste mænd i alle aldre. Relanceringen har været en stor succes, og i dag er Lyle & Scott et populært brand i store dele af verden, og brandets karakteristiske logo, den gyldne ørn, pryder kvalitetsbevidste trendsættere i et væld af verdens førende modemetropoler.

Den store succes er ingen tilfældighed, og brandets udvalg af modetøj er udført i lækre materialer såsom uld og bomuld – Lyle & Scott er primært kendt for et stort sortiment af strikvarer, men brandet byder også på skjorter, sko, shorts, t-shirts, jeans og accessories. Designstilen hos Lyle & Scott kombinerer et traditionelt britisk golf/retro-look med de nyeste modetrends, og resultatet er et unikt, moderne look. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

16 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands