Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MAC

MAC er et tysk brand med en lang tradition for at berige mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder med et spændende sortiment af modetøj, og den første kollektion fra det tyske brand forlod produktionshallen i 1973. Nye kollektioner rammer modebutikker over hele Europa to gange årligt, og de byder på en overflod af nye, spændende styles – i Danmark er MAC dog mest kendt for udvalget af damemode.

Den helt store attraktion hos det tyske brand er et stort sortiment af jeans, der kommer i et væld af styles og vaske og altid er udført med et flot snit og feminine silhuetter – en fremragende pasform gør også, at jeans fra MAC fremhæver den kvindelige figur til perfektion. Derudover er nye kollektioner synonym med en stor samling af nye styles, hvor nye trends, smarte farver, feminine linjer og flotte snit er en garanti.

Designteamet hos det tyske brand har en unik evne til at inkorporere en spændende kombination af tekstiler, der tilfører nye styles et ekstra løft – og fremhæver det moderne look. MAC appellerer til den modebevidste kvinde med en svaghed for elegante, feminine styles med et ungdommeligt touch, og nye kollektioner er en blanding af jeans, toppe, bukser, jakker og accessories.

Ryd alle filtre

MAC

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.