EKSTRAORDINÆRT UDSALG - SPAR OP TIL 60% | Shop ekstraordinære tilbud direkte fra lokale butikker 

UDSALG - Spar op til 60%

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands MAC

MAC (12)

MAC er et tysk brand med en lang tradition for at berige mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder med et spændende sortiment af modetøj, og den første kollektion fra det tyske brand forlod produktionshallen i 1973. Nye kollektioner rammer modebutikker over hele Europa to gange årligt, og de byder på en overflod af nye, spændende styles – i Danmark er MAC dog mest kendt for udvalget af damemode.

Den helt store attraktion hos det tyske brand er et stort sortiment af jeans, der kommer i et væld af styles og vaske og altid er udført med et flot snit og feminine silhuetter – en fremragende pasform gør også, at jeans fra MAC fremhæver den kvindelige figur til perfektion. Derudover er nye kollektioner synonym med en stor samling af nye styles, hvor nye trends, smarte farver, feminine linjer og flotte snit er en garanti.

Designteamet hos det tyske brand har en unik evne til at inkorporere en spændende kombination af tekstiler, der tilfører nye styles et ekstra løft – og fremhæver det moderne look. MAC appellerer til den modebevidste kvinde med en svaghed for elegante, feminine styles med et ungdommeligt touch, og nye kollektioner er en blanding af jeans, toppe, bukser, jakker og accessories. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

12 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands