Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

MADS NØRGAARD

Mads Nørgaard er en familieejet virksomhed. Brandet er opkaldt efter den nuværende ejer Mads Nørgaard. Han lancerede brandet i 1986. Men det var hans farfar, Mathias Nørgaard, som startede det hele, da han åbnede en butik for sørgetøj på strøget i København. Sønnen Jørgen Nørgaard overtog så butikken i 1958 og forvandlede den til en multibrandbutik for kvinder. I dag er Jørgen Nørgaard og Mads Nørgaards butikker sat sammen, så du kan som kunde nu finde både dame- og herretøj og ikke mindst børnetøj.

I starten forhandlede brandet aktuelle modevarer og secondhandtøj, men fra 1990 begyndte brandet for alvor at forhandle egne design og børnetøj. I dag kan man få fingrene i brandets kollektioner i det meste af vesten.

Bliv blæst bagover af de klassiske kreationer med et tvist fra Mads Nørgaard, som vil pryde din garderobe mange år frem. Med Mads Nørgaard er du garanteret klassisk modetøj og accessories, som udfordrer konventionerne. På trods af at de ofte kreerer nye kollektioner til både herrer og damer, har de for øje, at deres designs skal kunne bruges sæson efter sæson. Essensen af brandet er at skabe flot og smart modetøj, som bevarer sin relevans i en verden, hvor både den danske og internationale modescene er i konstant forandring. Hos Mads Nørgaard er de dybt forelskede i mode, og det er både til at føle og se i deres skønne designs. Der er ingen tvivl om, at de på sin vis følger tidens trends og tendenser, da det kan ses i deres detalje-, farve- og materialevalg. Til gengæld formår de at balancere de klassiske og stilrene elementer med sæsonens skarpeste trends og skabe unikke styles, der ikke ender med at ligge bagerst i garderoben året efter.


Mads Nørgaard giver dig bæredygtig dansk kvalitet


Brandet går ikke på kompromis med kvalitet. Deres tøj er nemlig hovedsageligt lavet af økologiske materialer. Pesticider, genmodificerede frø samt syntetisk gødning indgår derfor ikke i produktionen af Mads Nørgaard tøj. For dig betyder det, at din hud slipper for at komme i kontakt med giftige stoffer.

Gå på opdagelse i brandets forskellige kollektioner lige her på siden, og shop alt fra beanies og tasker til sweatshirts og kjoler – med god samvittighed. Meget af tøjet, du finder her, er typisk lavet af 100 % økologisk bomuld.


Striber og klassisk mode til alle


Mads Nørgaard bringer stabilitet i en foranderlig modeverden med deres items, som emmer af elegance og tryghed. Tøjet er klassisk og passer derfor til enhver lejlighed. Men på samme tid er tøjet trendy, fordi Mads Nørgaard følger godt med i modetrends og får inspiration fra catwalks. Selvom tøjet er klassisk, så har det samtidigt unikke kvaliteter og kant. Her hos Miinto kan du f.eks. gå på opdagelse i kjoler og bluser med striber og fede mønstre fra brandet.

Tag et kig på kollektionen Winter 2022, hvis striber er lige dig. kollektionen hylder København og alle de personligheder, den huser. Winter 22, Mid-season-kollektionen hylder almindeligheden i mennesker og tøj og gør den fantastisk. Kollektionen MN X PHANTA byder på klassiske looks med basis-T-shirts, sømandsstrik og termojakker. Kollektionen Winter 2022 børn byder også på striber, sweatshirts og andre behagelige og klassiske items.

Mads Nørgaard har noget for alle. Børn, voksne, mænd, kvinder, unge og ældre. Brandet går meget op i at lave tøj, som giver mennesker plads til at være dem selv. Derfor kan du nemt style tøjet, så du har magten over det – og ikke omvendt.


Sæt din stil fri med Mads Nørgaard


Brandet har fingeren på pulsen, og ved, hvad der rører sig på den internationale modescene. Ikke desto mindre lader han den ikke definere eller kontrollere, hvad han skaber, og det er vigtigt for ham, at det samme gælder brandets styles. Moden skal sætte dig fri og ikke definere og kontrollere dig, og det er den enkle og klare vision bag det anerkendte brand. Du skal lade moden understøtte din stil og personlighed og ikke overdøve dit eget unikke udtryk. Hos Mads Nørgaard lyder mantraet: ”What you wear should support you in your ways and beliefs”.

Mads Nørgaard er altså ikke interesseret i at diktere, hvordan kvinder og mænd bør gå klædt. Han vil i stedet skabe klassisk modetøj i høj kvalitet, som bevarer sin relevans flere år frem. Det betyder dog ikke, at de ikke forandrer sig. Tværtimod. Brandet henter inspiration fra de internationale catwalks i form af farver, mønstre og materialer. Men i stedet for at kopiere trends direkte, holder han fast i sit stilistiske og klassiske udtryk, som han tilsætter lidt kant. Med Mads Nørgaard er du altså stadig sikret et dansk design, der har sine øjne skarpt rettet mod det internationale modebillede, men uden at gå på kompromis med det individuelle, originale udtryk.


En klassisk garderobe med personlighed


Uanset om du er mand eller kvinde, kan du ikke undgå at forelske dig i Mads Nørgaards fantastiske kreationer. De skaber alt fra farverige og mønstrede kjoler og skjorter med flotte snit til afdæmpede sweatre og nederdele. Derudover finder du også et stort udvalg af deres populære, stribede bluser til både herrer og damer. De er efterhånden blevet et trademark for Mads Nørgaard, og det er ikke uden grund. Der er nemlig tale om enkle bluser, der både kan kombineres med kjoler, jeans, nederdele, shorts og meget mere. Kun fantasien sætter grænser, og det er netop, hvad brandet ønsker. Foruden at skabe klassisk modetøj med et unikt tvist laver Mads Nørgaard også smarte tasker, som går rent hjem hos rigtigt mange. Iblandt deres tasker finder du blandt andet den populære tote bag med det velkendte logo på tværs og derudover også de mere vovede bæltetasker i neonfarver som grøn og lyserød.


Få Mads Nørgaard-tøj hos Miinto


Hos Miinto kan du gå på opdagelse i fedt tøj fra Mads Nørgaard og flere tusinde andre brands og produkter ét sted. Vi har nemlig samlet over 900 modebutikker lige her. Vi tror på, at det skal være nemt for dig at finde lige præcis det tøj, du leder efter, så du kan udtrykke dig selv.

Vores mål er at bekæmpe overproduktion ved at forbinde kunder med brands, som allerede har de ønskede varer på lager i stedet for at opfordre til merproduktion af samme varer. På den måde vil vi udnytte de eksisterende ressourcer og bane vejen for en mere klimabevidst modeindustri.

Ryd alle filtre

Mads Nørgaard

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.