Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Mads Nørgaard

Bliv blæst bagover af de klassiske kreationer med et twist fra Mads Nørgaard, som vil pryde din garderobe mange år frem. Med Mads Nørgaard er du garanteret klassisk modetøj og accessories, som udfordrer konventionerne. På trods af at de ofte kreerer nye kollektioner til både herrer og damer, har de for øje, at deres designs skal kunne bruges sæson efter sæson. Essensen af brandet er at skabe flot og smart modetøj, som bevarer sin relevans i en verden, hvor både den danske og internationale modescene er i konstant forandring. Hos Mads Nørgaard er de dybt forelskede i mode, og det er både til at føle og se i deres skønne designs. Der er ingen tvivl om, at de på sin vis følger tidens trends og tendenser, da det kan ses i deres detalje-, farve- og materialevalg. Til gengæld formår de at balancere de klassiske og stilrene elementer med sæsonens skarpeste trends og skabe unikke styles, der ikke ender med at ligge bagerst i garderoben året efter.

Sæt din stil fri med Mads Nørgaard

Brandet har fingeren på pulsen, og ved, hvad der rører sig på den internationale modescene. Ikke desto mindre lader han den ikke definere eller kontrollere, hvad han skaber, og det er vigtigt for ham, at det samme gælder brandets styles. Moden skal sætte dig fri og ikke definere og kontrollere dig, og det er den enkle og klare vision bag det anerkendte brand. Du skal lade moden understøtte din stil og personlighed og ikke overdøve dit eget unikke udtryk. Hos Mads Nørgaard lyder mantraet: ”What you wear should support you in your ways and beliefs”.

Mads Nørgaard er altså ikke interesseret i at diktere, hvordan kvinder og mænd bør gå klædt. Han vil i stedet skabe klassisk modetøj i høj kvalitet, som bevarer sin relevans flere år frem. Det betyder dog ikke, at de ikke forandrer sig. Tværtimod. Brandet henter inspiration fra de internationale catwalks i form af farver, mønstre og materialer. Men i stedet for at kopiere end trend direkte, holder han fast i sit stilistiske og klassiske udtryk, som han tilsætter lidt kant. Med Mads Nørgaard er du altså stadig sikret et dansk design, der har sine øjne skarpt rettet mod det internationale modebillede, men uden at gå på kompromis med det individuelle, originale udtryk.

En klassisk garderobe med personlighed

Uanset om du er mand eller kvinde, kan du ikke undgå at forelske dig i Mads Nørgaards fantastiske kreationer. De skaber alt fra farverige og mønstrede kjoler og skjorter med flotte snit til afdæmpede sweatre og nederdele. Derudover finder du også et stort udvalg af deres populære, stribede bluser til både herrer og damer. De er efterhånden blevet et trademark for Mads Nørgaard, og det er ikke uden grund. Der er nemlig tale om enkle bluser, der både kan kombineres med kjoler, jeans, nederdele, shorts og meget mere. Kun fantasien sætter grænser, og det er netop, hvad brandet ønsker. Foruden at skabe klassisk modetøj med et unikt twist laver Mads Nørgaard også smarte tasker, som går rent hjem hos rigtigt mange. Iblandt deres tasker finder du blandt andet den populære tote bag med det velkendte logo på tværs, og derudover også de mere vovede bæltetasker i neonfarver som grøn og lyserød.

Filter

250 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3