Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MAISON KITSUNÉ

Tilbage i 2002 blomstrer et helt særligt brand op. Maison Kitsuné har ikke vist sit ansigt før, og her får vi den første smagsprøve på, hvad fransk og japansk mode formår at skabe sammen med hinanden. I dag har det ført til, at vi kender den ikoniske ræv, som er blevet synonym med brandet. Kitsuné er nemlig det japanske ord for ræv, der skaber den klare vision for brandet. Det skal være mode, der ændrer sig på samme måde som ræven.

I dag er Maison Kitsuné et brand, du ikke kommer udenom, når du taler om high-fashion. Det er chikt, enkelt og har klasse, og det består af de fineste snit, som vi kender dem. Vi har selvfølgelig sørget for et stort udvalg til dig lige her på siden. Så kan du selv bestemme, hvordan ræven skal klæde dig.


Musik og mode i den ultimative symbiose har skabt ærlig fashion


Hvordan forener man elektronisk musik med mode? Det kan du spørge Maison Kitsuné om, som på bedste vis har givet os en opskrift på, at to verdener kan kombineres på en måde, der er så perfekt, at det er svært at forstå, det først blev til i 2002. Her fik Gildas Loaëc og Masaya Kuroki en idé.

De to drenge i musikbranchen ville skabe et brand, der kunne forene de to områder. Det hele startede på en rejse til Japan, hvor historien begyndte at skrive sig selv. Og navnet skulle vise sig at være den primære vision for det fransk-japanske modehus. For med Kitsuné i navnet blev ræven synonym med brandet. Det skulle nemlig være muligt at skabe mode, der havde evnen til at skifte sin fremtoning og ansigt alt efter retningen – præcis ligesom ræven selv.


Maison Kitsuné har skabt et væld af samarbejder og skrevet sin egen historie


Brandet lever i sin egen ånd og har derfor skabt ærlige design siden 2002. For med drømmen om at skabe high-fashion, der kan skifte ansigt, har deres tid budt på et væld af både samarbejder og artistreleases. Det gælder selvfølgelig for pladeselskabet, men det er samtidig en historie om et brand, der tilpasser sig den scene, som det optræder på.

Når det kommer til kollektioner fra Maison Kitsuné, er det ingen undtagelse. Nøgleord for de design er simple løsninger, rene linjer og logo. For ræven er ikonisk, og det bliver den ved med at være. Du finder den på T-shirts, huer, hættetrøjer og sweats, og den giver de ensfarvede styles kant og karakter.

Du finder også overshirts, skjorter og jakker. Her er der tænkt over komfort og design, så du får kvalitetsløsninger på bedste vis. Og så går du aldrig galt i byen med et brand, der gerne vil give dig den perfekte balance mellem det ypperligste inden for mode og en simpel garderobe, der tillader dig at lege på din egen måde.

Shop løs blandt et væld af styles fra Maison Kitsuné lige her på siden. Så kan du sikre dig stil og en simpel garderobe, der giver dig mulighed for at klæde dig på, som du gerne vil.

Ryd alle filtre

Maison Kitsuné

Side 1 Af 12

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.