Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MAISON MARGIELA

Maison Margiela er et eksklusivt fransk modehus, der skaber avantgarde mode. Brandet er primært kendt for sin unikke sans for dekonstrueret mode og har på mange måder været banebrydende med sine designs. Kan tøj også se sådan ud. Sådan er der sikkert mange, der tænker, når blikket falder på haute couture fra Maison Margiela. Han gør det umulige muligt takket være sin evne til at skitsere og sammensætte. Han har gang på gang bevist, at fantasien ingen grænser har. I stedet formår han at udfolde kreativiteten i virkeligheden, så penselstrøg bliver til kunstneriske udtryk gennem tøjet. Du kan naturligvis selv få del i det verdenskendte modehus ved at trække i de opsigtsvækkende ready-to-wear kollektioner. I dag styres slagets gang af chefdesigner John Galliano, der er så dygtig, at han kan vælge og vrage mellem premium-mærkerne.


Unik og eksklusiv avantgarde


Maison Margiela blev stiftet i 1989 i Paris af belgiske Martin Margiela, da han designede sin første kollektion af dametøj. I 1999 designede han sin første kollektion til mænd, og siden dengang har du kunnet få unik og eksklusiv avantgarde mode til både mænd og kvinder fra brandet. Margiela har den teoretiske baggrund på plads med en kandidatgrad fra Royal Academy of Antwerp. Det praktiske kommer naturligt i kraft af hans medfødte talent for skrædderhåndværk. Han er bl.a. oplært af Jean Paul Gaultier, som ligeledes er kendt for ukonventionelle designs. Al fokus er rettet mod designkunsten, så Margielas evner skinner igennem til fulde. Kollektionerne afspejler en åbenbaring af et kreativt sind, som klæder dig lækkert på med unik mode. Den belgiske mesterdesigner har altid skjult sig fra medierne. Samtidig er hans modeshows kendt for at gøre brug af masker og parykker, så fokus ikke er på modellernes ansigter, men på det vigtige: de mesterlige kreationer af tøj. Han hæver håndværket over sig selv. Lader sin egen personlighed blive usynlig, for at du som bærer tøjet kan være den synlige og løbe med attituden.


Shop Maison Margiela online hos Miinto


Stilen hos Maison Margiela er dekonstrueret, og det er ikke ualmindeligt, at du finder styles, hvor syningerne ses, så det ser lidt ødelagt ud. Du finder også masser af oversize tøj i androgyn stil, og ofte er tøjet i anderledes materialer. Kollektionerne har gennem tid blandt andet indeholdt bilseler, parykker, baseball-handsker og dørhåndtag. Margiela løfter tøjdesign til nye højder på alle måder. Hvem husker ikke de nyskabende kollektioner af stål og porcelæn, eller de dukkekostumer, der blev lavet til voksenstørrelser? Alt dette er noget, som eksempelvis kommer fra Margielas fascination for japansk mode, hvor animationer, futuristiske looks og utænkelige elementer kombineres. Mærket er garant for både hverdagstøj og festtøj, så du kan shine i dit look fra det internationale modehus. Maison Margiela er til dig, der elsker at skille dig ud fra mængden og ikke har et problem med at tiltrække dig opmærksomhed med opsigtvækkende tøj. Det er for dig, der er vild med at kombinere det cool og diskrete med unikke twists. Køb Maison Margiela online, hvor du finder et bredt udvalg af styles fra det franske brand.

Ryd alle filtre

Maison Margiela

Side 1 Af 30

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.