Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MAMMUT

Er du typen, der elsker at komme ud i naturen, indånde den friske luft og måske endda tage på lange friluftsture med lange distancer eller bjergbestigning? Så er du helt sikkert bekendt med brandet Mammut. Hvis ikke – så er det på tide, at du tager et kig her på siden. Med tøj og udstyr fra Mammut til ekspeditioner i naturen, er du garanteret, at rammerne for sikkerheden er i top. Derudover er tøjet og udstyret i et flot design, så du kan blive i ét med naturen og se fantastisk ud samtidig. Vi har samlet et bredt udvalg af Mammut her på siden, så du kan få det allerbedste med i bagagen, når du drager på nye eventyr.


Mammut er lig med komfort, funktionalitet og sikkerhed


Mammut blev grundlagt af Kaspar Tanner i 1862, hvor det primære fokus var at producere klatregreb. I dag udgør produkterne meget mere end klatregreb. Mammut producerer nemlig også beklædning og diverse grej til skisport, andre udendørs aktiviteter, men naturligvis også til bjergbestigning. Der er ingen tvivl om, at Mammut er et favoritbrand blandt de kvinder og mænd, der holder af outdoor-livet og ikke vil gå ned på udstyr.

Mammut har især specialiseret sig inden for tøj og udstyr til bjergbestigning, da brandet har mere end 150 års erfaring med udvikling af bjerg- og alpinudstyr. Dette gør, at produkterne er specielt designet til ekstreme forhold og i højeste kvalitet. Derudover er produkterne designet med særligt fokus på komfort, sikkerhed og funktionalitet i naturen.

De mange års erfaring, som brandet har med innovative koncepter og originale håndværkstraditioner, bliver i høj grad videreført i deres øvrige produkter. Det gør, at Mammut sikrer kvaliteten og holdbarheden af alle deres produkter. Det er uanset, om der er tale om rygsække, vandrestøvler, jakker eller noget helt fjerde. Her er det dog ikke blot kvaliteten, sikkerheden og funktionaliteten, der er fokus på. Tøjet og udstyret er nemlig også produceret med design for øje, så du samtidig føler dig velklædt og smart, når du passerer små bække og bestiger bjerge i naturen.


Outdoor-tøj og -udstyr for alle


Engang var der større distance mellem mennesker – enten var man sportsmand eller bjergbestiger, ellers var man ikke. I dag er der ikke langt fra den ene yderlighed til den anden, og derfor har alle og enhver mulighed for at mærke outdoor-livet på egen krop. Mammuts produkter er både for professionelle og amatører – og alle derimellem, der gerne vil have noget sporty tøj, der ser smart ud til hverdag. Ingen bliver udelukket hos Mammut, og hos Miinto har vi alt, du skal bruge af autentisk tøj og udstyr.

Investerer du i Mammuts produkter og får derefter lyst til at prøve kræfter med lange distancer i naturen eller bjergbestigning, har du altså de bedste forudsætninger for komfort og funktionalitet på forhånd. En ting er i hvert fald sikkert – har du først prøvet Mammuts produkter på egen krop i naturen, vil det være svært ikke at vende tilbage til deres kvalitet og komfort. Tag et kig på vores store udvalg af kvalitetsrige produkter nedenfor, og bliv inspireret til, hvad du skal bruge til din næste outdoor-ekspedition.

Ryd alle filtre

Mammut

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.