Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Gratis retur inden for 14 dage
Kurv 0

Din kurv er tom

Find dine yndlingsprodukter

Menu

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

Tilbage

Mandarina Duck

Mandarina Duck er en italiensk producent af kufferter, tasker og accessories med base i Bologna i Italien, selvom brandet også har store afdelinger i London, Paris, Barcelona, Berlin, Wien og Düsseldorf. Mandarina Duck blev lanceret i 1977, og brandets første kollektion bestod af eksklusive kufferter og tasker, som hurtigt blev en succes i Italien og resten af Europa. Sidenhen har de to kreative designere bag Mandarina Duck, Paolo Trento og Pietro Mannato, lanceret adskillelige produktlinjer med lækre og eksklusive tasker og kufferter såvel som accessories. De senere år er udvalget af accessories blevet udvidet betragteligt, og Mandarina Duck er i dag synonym med mange spændende accessories såsom ure, solbriller, punge, duftserier og mobiltelefoner.

Et must-have til dine outfits

Produktsortimentet hos Mandarina Duck er stort og mangfoldigt, og de mange kvalitetsprodukter er en fremragende partner på en udlandsrejse eller et unikt kompliment til enhver personlig stil. Produktkvaliteten kan ikke bringes i tvivl, og Mandarina Duck er en førende leverandør af lækre kufferter, tasker og accessories i skind, læder og tekstiler. Derudover er Mandarina Duck altid garant for innovation, lækkert design og flotte farvekombinationer.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af lækre tasker til kvinder fra Mandarina Duck. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

380 resultater

  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4

Næste
  • 1
  • 2
  • 4

Side 1 af 4