Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

MARCO TOZZI

Marco Tozzi er et tysk brand (trods det italienske navn), og brandet sendte den første kollektion af sko og støvler på gaden i 1979. Marco Tozzi er lanceret af den tyske modekoncern Wortmann, og brandet nyder stor succes over det meste af Europa – også i Danmark. Den store succes er et resultat af, at Marco Tozzi kombinerer stor kvalitet og moderigtigt design med fordelagtige priser og et stort produktudvalg. Brandets store fokus på kvalitet ses i, at Marco Tozzi kun benytter kvalitetsprodukter såsom læder, skind og ruskind, når nye kollektioner af modesko, sandaler og støvler skal produceres.

Derudover er brandets brede udvalg af modesko resultatet af unikt håndværk, hvorfor sko og støvler fra Marco Tozzi er synonym med en fremragende pasform og stor komfort – modesko fra Marco Tozzi er altid behagelige at have på.

Elegant look og unikke detaljer

Modesko fra Marco Tozzi sælges i mere end 70 lande, og brandet lancerer 4 kollektioner hvert eneste år, som byder på et væld af moderigtige sko, sandaler, pumps, sneakers, støvler og accessories. Designstilen er kendetegnet ved et moderne og elegant look med unikke detaljer, som løfter looket til nye højder. Marco Tozzi appellerer til moderne kvinder i alle aldre, som elsker kvalitet og mode til en fordelagtig pris.

Miinto.dk har samlet et unikt udvalg af sko og tasker til stilsikre kvinder. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Så mangler du et par kvalitetssko eller en lækker taske, så er Marco Tozzi et godt valg.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Marco Tozzi

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.