Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Marie Jo

Marie Jo

Marie Jo er et hollandsk lingerimærke, som lancerede den første kollektion i 1981. Kollektionen var med til at revolutionere modebranchen, da lingeriet var nyskabende og en smule vovet – den bød på lingeri med perfekt pasform i moderne tekstiler og farver. Den moderne udgave af Marie Jo har etableret sig som en af de førende lingeribrands i modebranchen, idet Marie Jo år efter år lancerer nyt lingeri, som byder på stor luksus i form af kvalitetsdesign med mange unikke detaljer og eksklusive materialer.

Derudover er lingeri fra Marie Jo et samsurium af print og broderier i mange farver, som på elegant vis fremstår meget feminint. Derfor får lingeri fra Marie Jo kvinder til at føle sig sexet og forførende, da den perfekte pasform fremhæver de kvindelige former til fulde. Det skyldes, at Marie Jo tester deres nye lingeri på et stort udvalg kvinder, som varierer i form og størrelse, hvorfor lingeri fra Marie Jo altid kommer i en størrelse, som er perfekt til dig.

Derudover følger Marie Jo udviklingen i modebranchen tæt, hvorfor nye kollektioner altid afspejler de nyeste trends. Derfor er Marie Jo elsket af kvinder verden over, og Danmark er ingen undtagelse – kvalitet fornægter sig aldrig!

Filter

20 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1