Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Marie Jo (1)

 

Marie Jo

Marie Jo er et hollandsk lingerimærke, som lancerede den første kollektion i 1981. Kollektionen var med til at revolutionere modebranchen, da lingeriet var nyskabende og en smule vovet – den bød på lingeri med perfekt pasform i moderne tekstiler og farver. Den moderne udgave af Marie Jo har etableret sig som en af de førende lingeribrands i modebranchen, idet Marie Jo år efter år lancerer nyt lingeri, som byder på stor luksus i form af kvalitetsdesign med mange unikke detaljer og eksklusive materialer.

Derudover er lingeri fra Marie Jo et samsurium af print og broderier i mange farver, som på elegant vis fremstår meget feminint. Derfor får lingeri fra Marie Jo kvinder til at føle sig sexet og forførende, da den perfekte pasform fremhæver de kvindelige former til fulde. Det skyldes, at Marie Jo tester deres nye lingeri på et stort udvalg kvinder, som varierer i form og størrelse, hvorfor lingeri fra Marie Jo altid kommer i en størrelse, som er perfekt til dig.

Derudover følger Marie Jo udviklingen i modebranchen tæt, hvorfor nye kollektioner altid afspejler de nyeste trends. Derfor er Marie Jo elsket af kvinder verden over, og Danmark er ingen undtagelse – kvalitet fornægter sig aldrig!

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

1 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands