Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Marimekko (19)

Marimekko er en finsk designvirksomhed, som blev etableret tilbage i 1951. Marimekko er oprindeligt en tekstilfabrikant, som med tiden har udviklet sig til en designvirksomhed med speciale i design og produktion af dametøj, tasker og accessories såvel som meget andet.

Marimekko er lanceret af det finske ægtepar, Viljo og Armi Ratia, og brandets vision har fra start været at differentiere sig fra andre brands. Derfor var Marimekkos første kollektion præget af mangfoldige farver og mønstre, som hurtigt blev en stor succes i den finske hovedstad Helsinki.

Marimekko blev dog først en stor international succes i 1960, da den amerikanske præsidentfrue, Jackie Kennedy, købte syv unikke outfits fra Marimekko. Derefter blev modetøj fra Marimekko portrætteret i modemagasiner såsom Elle, Vogue, Women´s Wear Daily og Harper´s Bazar såvel som New York Times.

De sidste 50 år har Marimekko været garant for unikt og farverigt dametøj såvel som spændende accessories såsom tasker og meget andet, og brandets popularitet er stødt stigende i Danmark samt i store dele af verden. Derfor er Marimekko i dag et brand med international appeal, og brandets modetøj henvender sig til modeelskere med en forkærlighed for finurlige, farverige og unikke kjoler, t-shirts, skjorter, strikvarer, bukser og jakker såvel som sko og tasker.

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

19 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Uafhængige modebutikker

På Miinto samler vi mode fra mere end 900+ tøjbutikker i Europa

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+160.000 produkter

Fra mere end 3.000 brands