Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

MARIMEKKO

Marimekko er en finsk designvirksomhed, som blev etableret tilbage i 1951. Marimekko er oprindeligt en tekstilfabrikant, som med tiden har udviklet sig til en designvirksomhed med speciale i design og produktion af dametøj, tasker og accessories såvel som meget andet.

Marimekko er lanceret af det finske ægtepar, Viljo og Armi Ratia, og brandets vision har fra start været at differentiere sig fra andre brands. Derfor var Marimekkos første kollektion præget af mangfoldige farver og mønstre, som hurtigt blev en stor succes i den finske hovedstad Helsinki.

Marimekko blev dog først en stor international succes i 1960, da den amerikanske præsidentfrue, Jackie Kennedy, købte syv unikke outfits fra Marimekko. Derefter blev modetøj fra Marimekko portrætteret i modemagasiner såsom Elle, Vogue, Women´s Wear Daily og Harper´s Bazar såvel som New York Times.

De sidste 50 år har Marimekko været garant for unikt og farverigt dametøj såvel som spændende accessories såsom tasker og meget andet, og brandets popularitet er stødt stigende i Danmark samt i store dele af verden. Derfor er Marimekko i dag et brand med international appeal, og brandets modetøj henvender sig til modeelskere med en forkærlighed for finurlige, farverige og unikke kjoler, t-shirts, skjorter, strikvarer, bukser og jakker såvel som sko og tasker.

Ryd alle filtre

Marimekko

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.