Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MARINE SERRE

Det helt rigtige miks af hardcore couture, genbrug og sportswear. Sådan bliver de nye kollektioner fra den franske tøjdesigner Marine Serre ofte beskrevet. Med stor erfaring fra den franske modeverden har den unge designer skabt og perfektioneret sin helt egen originale og karakteristiske stil, som er blevet modtaget med stor anerkendelse verden over.

Tøj fra Marine Serre skiller sig positivt ud i modebilledet. Hvis du gerne vil være med på den fashionable vogn, finder du her hos Miinto et stort udvalg af smarte styles og accessories fra brandet. Du kan nemlig lade dig begejstre og inspirere af alt fra kjoler, nederdele og toppe med det karakteristiske Marine Serre-måneprint til smarte og sjove accessories, såsom øreringe, caps og sko.

Gå på opdagelse i det skæve univers, som Marine Serre har opbygget, og find dit nye fashion item til garderoben.


En original kombination af stilarter


Marine Serre har lige siden sit arbejde for det populære franske modemærke Balenciaga markeret sin originale stil og retning inden for modeindustrien. Med grundlæggelsen af sit brand i eget navn har den franske designer hævet niveauet for kreative kombinationer af sportswear og couture, og du finder derfor også adskillige unikke styles og modige valg fra dette brand.

Ikke desto mindre er stilbevidstheden bag brandet klokkeklar, og tøjet henvender sig til et bredt spektrum af kvinder verden over. Med kombinationen af sporty attitude og fashionabel smag er der nemlig ingen grænser for, hvor og hvordan du kan bære tøjet fra Marine Serre. Det er kun fantasien, der sætter grænser – for designeren såvel som for den, der bærer tøjet.

Lad dig inspirere af det originale måneprint, som var noget af det første, Marine Serre udviklede og lancerede, eller gå på opdagelse i de tematiske kollektioner, der trækker på inspiration fra alverdens hjørner, kulturelle referencer og strømninger.


Marine Serre har blik for værdien af genbrug


Marine Serre er ikke blot innovativ og kreativ, når det kommer til udviklingen af nye kollektioner og modeller – men også når det gælder en fornuftig og sund brug af materialer til tøjproduktion. Genbrug og redesign er vigtige grundsten i brandets identitet, og derfor kan du også med god samvittighed bringe tøj fra brandet ind i din garderobe.

Med sin genkendelige, visuelle identitet og stærke profil har Marine Serre allerede skabt sig stor opmærksomhed fra eksperter såvel som modeelskere verden over. Her hos Miinto har vi sørget for, at du kan ride med på bølgen og lade dig inspirere af det kreative brand. Udforsk det spændende univers, som Marine Serre har skabt, og lad dig forføre af de glidende grænser mellem stilarter, udtryk og æstetiske kombinationer.

Ryd alle filtre

Marine Serre

Side 1 Af 5

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.