Vind en vintage designertaske 28 Okt - 3 Nov | Deltag her
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Marlies Dekkers (29)

Marlies Dekkers er et hollandsk brand med en unik vision og et stort talent for at kreere moderne lingeri, og den første kollektion var at finde i modebutikker i 1993. Siden har det hollandske brand opbygget en støt stigende fanbase af fashionistaer i alle aldre, og i dag er Marlies Dekkers et brand med stor popularitet i alle hjørner af verden – og den store succes er ingen tilfældighed.

Marlies Dekkers har, med andre ord, fået ry for at levere innovative og trendsættende kollektioner, der summer af kvalitet, kreativitet og feminin elegance. Marlies Dekkers er lanceret af designeren med samme navn, og nye styles er inspireret af hendes livsfilosofi og personlighed – og ønsket om at give kvinder mere selvtillid. Hun leger også med linjer og former for at rette fokus mod de kvindelige attributter.

Det hollandske brand er gennemsyret af feminint, forførende og sexet lingeri, og nye kollektioner tæller en spændende blanding af trusser, bh´er, toppe og tanktops, som kommer i et væld af styles, design og farver. Marlies Dekkers har lanceret to produktlinjer, Undressed og Marlies Dekkers, der begge er udført med et feminint touch og har en masse at tilbyde fashionistaer – feminin elegance gennemsyrer de mange styles. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

29 Produkter fundet
Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+120.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands