Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Marlies Dekkers

Marlies Dekkers er et hollandsk brand med en unik vision og et stort talent for at kreere moderne lingeri, og den første kollektion var at finde i modebutikker i 1993. Siden har det hollandske brand opbygget en støt stigende fanbase af fashionistaer i alle aldre, og i dag er Marlies Dekkers et brand med stor popularitet i alle hjørner af verden – og den store succes er ingen tilfældighed.

Marlies Dekkers har, med andre ord, fået ry for at levere innovative og trendsættende kollektioner, der summer af kvalitet, kreativitet og feminin elegance. Marlies Dekkers er lanceret af designeren med samme navn, og nye styles er inspireret af hendes livsfilosofi og personlighed – og ønsket om at give kvinder mere selvtillid. Hun leger også med linjer og former for at rette fokus mod de kvindelige attributter.

Det hollandske brand er gennemsyret af feminint, forførende og sexet lingeri, og nye kollektioner tæller en spændende blanding af trusser, bh´er, toppe og tanktops, som kommer i et væld af styles, design og farver. Marlies Dekkers har lanceret to produktlinjer, Undressed og Marlies Dekkers, der begge er udført med et feminint touch og har en masse at tilbyde fashionistaer – feminin elegance gennemsyrer de mange styles. 

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.