Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Marni
Back

Marni

Selvom Marni kan dateres helt tilbage til 1994, er det især inden for de senere år, at vi har lagt mærke til det italienske modehus. I dag hersker der ingen tvivl om, at Marni har leveret nogle helt unikke design, som danskerne er faldet pladask for. Det betyder også i dag, at Marni har et helt særligt taskedesign samt et par sandaler, som skriger af kvalitet og sans for fantastiske farvekombinationer, så de er blevet gjort til synonymer til det moderne, italienske brand. Marni leverer sko, accessories og ready-to-wear kollektioner til både mænd, kvinder og børn. Her finder du t-shirts, bukser og jakker med simple og klassiske snit kombineret med den fine detalje. Alt i alt er det her svaret på ét af tidens største modehuse i Danmark, og Marni fortsætter i stor stil.

Tasker, der blev til i Italien

Tager vi tilbage til Italien i 1994, blev Marni stiftet af Consuelo Castiglioni. Den nu verdenskendte designer sørgede for et stærkt brand til hele familien med sine kollektioner, der gjorde hverdagslivet nemt at leve med lidt ekstra sans for kvalitet og luksus. Marni er i dag også kendt for at eksperimentere med forskellige farvekollektioner, som du især vil se det på den klassiske håndtaske, der kommer i de smukkeste farvekombinationer, der gør taskerne ikoniske på den helt rigtige måde. Først i 2000 begyndte Marni at åbne forskellige butikker i Europa, og i samme periode blev Marni én af de første modehuse til at lancere en online butik. Dette gav Marni mulighed for at igangsætte en række forskellige samarbejder, og i 2016 kunne modehuset præsentere Francesco Risso som kreativ direktør. I 2018 indtog han en plads på BoF 500-listen som én af modeindustriens mest indflydelsesrige mennesker i nyere tid.

Marni er lig elegance

Hvis vi skal beskrive Marni med ét enkelt ord, er elegance det helt rigtige sted at starte. Her får du nemlig enkle design, der er produceret i materialer og farver, der gør dem til noget helt særligt, og hvor der er tænkt over de små detaljer. Derfor er det heller ikke så underligt, at du finder den klassiske Marni taske i et væld af forskellige farvekombinationer, og hvor du måske oplever en helt ny taske hver gang. Marni har ligeledes haft stor succes med sine lædersandaler, der også bærer præg af brandets sans for farver. Du kan vælge den helt sorte model eller være lidt mere vovet med pink, hvid eller en helt tredje farve. Spring i sandalerne med en t-shirt fra Marni, grib tasken og føl dig særdeles godt tilpas.

Shop dine favoritter fra Marni til hele familien

Hos Miinto kan du shoppe dine favoritter fra det italienske modehus til hele familien. Du finder nemlig styles fra Marni til både kvinder, mænd og børn, og du kan derfor klæde hele familien på med flotte styles fra Marni. Hos Miinto finder du selvfølgelig også accessories, f.eks. Marnis ikoniske tasker og sko, som du kan dresse ethvert outfit op med. I Miintos udvalg af tøj fra Marni til børn finder du både styles til drenge og piger. Mange af Marnis styles er perfekte, hvis de små skal klædes på til særlige begivenheder eller festlige arrangementer, eller hvis der skal gøres lidt ekstra ud af børnenes tøj i en anden sammenhæng. Ligesom Marnis styles til voksne er Marnis børnetøj kendetegnet ved den gode kvalitet og det fine, italienske design. I modsætning til meget andet børnetøj, man finder på markedet i dag, har Marnis børnetøj mange skønne farver, og det gør tøjet til børn både skønt, farvestrålende og børnevenligt. Børn er nemlig vilde med farver, og det får du hos Marni uden at gå på kompromis med lækkert design og god kvalitet.

Marni til mænd

I Miintos udvalg af styles fra Marni til mænd finder du moderne styles med kant og lækre detaljer. Ligesom alt det andet, Marni laver, er deres styles til mænd også i god kvalitet, og så er tøjet elegant og moderne. I Miintos udvalg af herretøj fra Marni kan du finde farverige styles, som bevarer elegancen og det lækre udtryk, samtidig med at dit look får kant og personlighed. Uanset hvilken stil du har, finder du uden tvivl styles fra Marni, som komplementerer det look og den stil, du foretrækker. Marni henvender sig nemlig til flere forskellige typer stilarter, afhængig af hvordan du styler det enkelte item. Marnis styles til mænd er typisk kendetegnet ved unikke detaljer og brug af farver, men på en cool og meget stilren måde. Derfor henvender Marnis kollektioner sig også til dig, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit look og have en personlig og anderledes stil.

Sko og tasker fra Marni

Hos Miinto finder du et udvalg af sko, tasker og andre accessories til både mænd og kvinder. Hvis du har et budget, eller hvis du blot er på udkig efter nogle fede items fra det italienske modehus, er sko og tasker typisk et godt sted at starte. Med sko og tasker kan du nemlig få centrale pieces i din garderobe, som du kan bruge oftere, end du bruger en T-shirt eller top. Sko og tasker kan nemlig spille en central rolle for dit outfit hver eneste dag, ligesom sko og tasker også kan bruges til at løfte et outfit. Fordelen med de forskellige items fra Marni er nemlig, at de tilføjer noget farve, kant, kvalitet og elegance til ethvert outfit.

Køb det hele online hos Miinto

Vi har samlet et stort udvalg af forskellige produkter fra Marni her på siden for at gøre det nemt for dig. Du kan frit vælge mellem et væld af varer, og så er der også noget til resten af familien. Vi pakker det hele samlet og sender det direkte hjem til dig, og det gælder også, hvis du shopper blandt vores andre brands. Det bliver ikke nemmere at finde dine favoritter blandt mere end 3.000 forskellige brands hos Miinto.

Filter

1559 resultater

Side 1 af 16

Næste

Side 1 af 16