Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MARNI

Selvom Marni kan dateres helt tilbage til 1994, er det især inden for de senere år, at vi har lagt mærke til det italienske modehus. I dag hersker der ingen tvivl om, at Marni har leveret nogle helt unikke design, som danskerne er faldet pladask for. Det betyder også i dag, at Marni har et helt særligt taskedesign og et par sandaler, som skriger af kvalitet og sans for fantastiske farvekombinationer, så de er blevet gjort til synonymer til det moderne, italienske brand. Marni leverer sko, accessories og ready-to-wear-kollektioner til både mænd, kvinder og børn.

Her finder du t-shirts, bukser og jakker med simple og klassiske snit kombineret med den fine detalje. Alt i alt er det her svaret på ét af tidens største modehuse i Danmark, og Marni fortsætter i stor stil.

Du vil sikkert blive overrasket over, hvor nemt du har ved at finde et helt sæt fra Marni, når du først begynder at se hele udvalget igennem. Og vi er sikre på, at du finder langt mere end bare en Marni-taske, som du længes efter at tage med i byen næste gang.


Tasker, der blev til i Italien


Tager vi tilbage til Italien i 1994, blev Marni stiftet af Consuelo Castiglioni. Den nu verdenskendte designer sørgede for et stærkt brand til hele familien med sine kollektioner, der gjorde hverdagslivet nemt at leve med lidt ekstra sans for kvalitet og luksus. Marni er i dag også kendt for at eksperimentere med forskellige farvekollektioner, som du især vil se det på den klassiske håndtaske, der kommer i de smukkeste farvekombinationer, der gør taskerne ikoniske på den helt rigtige måde. Først i år 2000 begyndte Marni at åbne forskellige butikker i Europa, og i samme periode blev Marni én af de første modehuse til at lancere en onlinebutik. Dette gav Marni mulighed for at igangsætte en række forskellige samarbejder, og i 2016 kunne modehuset præsentere Francesco Risso som kreativ direktør. I 2018 indtog han en plads på BoF 500-listen som én af modeindustriens mest indflydelsesrige mennesker i nyere tid.

Niveauet af succes har ikke gjort noget ved niveauet af kvalitet i alle Marnis produkter, hvilket enkelte nok ville frygte. Tværtimod har Marni taget udfordringen op om konstant at kunne levere kvalitetssikrede kollektioner inden for tøj og tasker. Så snart du står med en Marni-taske i hænderne, kan du mærke, hvilke kvalitetsmaterialer der er blevet brugt. Derfor kan du også være sikker på, at et køb af for eksempel en Marni-taske også er en investering, eftersom den er garanteret til at holde i mange år frem.


Marni er lig elegance


Hvis vi skal beskrive Marni med ét enkelt ord, er elegance det helt rigtige sted at starte. Her får du nemlig enkle design, der er produceret i materialer og farver, der gør dem til noget helt særligt, og hvor der er tænkt over de små detaljer. Derfor er det heller ikke så underligt, at du finder den klassiske Marni-taske i et væld af forskellige farvekombinationer, og hvor du måske oplever en helt ny taske hver gang. Marni har ligeledes haft stor succes med sine lædersandaler, der også bærer præg af brandets sans for farver. Du kan vælge den helt sorte model eller være lidt mere vovet med pink, hvid eller en helt tredje farve. Spring i sandalerne med en t-shirt fra Marni, grib tasken og føl dig særdeles godt tilpas.

Du kan nemt finde et par sandaler, der matcher din taske fra Marni, og på den måde kan du sikre, at alt, hvad du bærer, komplimenterer hinanden fra top til tå. Du kan også være sikker på, at sandalerne fra Marni sidder yderst komfortabelt omkring dine fødder. Det er derfor ikke overraskende, at mange nyder at bruge deres Marni-sandaler fra de står op til de går i seng. Og heldigvis findes de i så mange forskellige farver og design, at de kan bruges til næsten ethvert tænkeligt arrangement.


Shop dine favoritter fra Marni til hele familien


Hos Miinto kan du shoppe dine favoritter fra det italienske modehus til hele familien. Du finder nemlig styles fra Marni til både kvinder, mænd og børn, og du kan derfor klæde hele familien på med flotte styles fra Marni. Hos Miinto finder du selvfølgelig også accessories, f.eks. Marnis ikoniske tasker og sko, som du kan dresse ethvert outfit op med. I Miintos udvalg af tøj fra Marni til børn finder du både styles til drenge og piger. Mange af Marnis styles er perfekte, hvis de små skal klædes på til særlige begivenheder eller festlige arrangementer, eller hvis der skal gøres lidt ekstra ud af børnenes tøj i en anden sammenhæng. Ligesom Marnis styles til voksne er Marnis børnetøj kendetegnet ved den gode kvalitet og det fine, italienske design. I modsætning til meget andet børnetøj, man finder på markedet i dag, har Marnis børnetøj mange skønne farver, og det gør tøjet til børn både skønt, farvestrålende og børnevenligt. Børn er nemlig vilde med farver, og det får du hos Marni uden at gå på kompromis med lækkert design og god kvalitet.

Men det behøver ikke kun være børn, der får glæde af de mange farver. Enhver Marni-kollektion gør brug af farver og print på smukkeste vis for at komplimentere de forskellige snit eller silhuetter. Det gælder både kollektionerne til mænd og til kvinder. Ingen skal snydes for at kunne bidrage med lidt kulør i deres hverdag, når de vælger et sæt tøj fra Marni.


Marni til mænd


I Miintos udvalg af styles fra Marni til mænd finder du moderne styles med kant og lækre detaljer. Ligesom alt det andet Marni laver, er deres styles til mænd også i god kvalitet, og så er tøjet elegant og moderne. I Miintos udvalg af herretøj fra Marni kan du finde farverige styles, som bevarer elegancen og det lækre udtryk, samtidig med at dit look får kant og personlighed. Uanset hvilken stil du har, finder du uden tvivl styles fra Marni, som komplimenterer det look og den stil, du foretrækker. Marni henvender sig nemlig til flere forskellige typer stilarter, afhængigt af, hvordan du styler det enkelte item. Marnis styles til mænd er typisk kendetegnet ved unikke detaljer og brug af farver, men på en cool og meget stilren måde. Derfor henvender Marnis kollektioner sig også til dig, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af dit look og have en personlig og anderledes stil.

Mænd skal heller ikke snydes for lækre læderprodukter fra Marni. Der er frit valg blandt alle tasker, men der er også mindre tegnebøger eller kortholdere fra Marni, som måske er mere diskrete og passende til at være i lommen på et par bukser fra Marni. Mange af skjorterne fra Marni har en simpel pasform med et vovet print. Det er altså skjorter, som du vælger for at skille dig ud fra mængden. En skjorte fra Marni har ikke tænkt sig at blende ind i mængden sådan uden lige. Der er taget højde for opmærksomhed og at være iøjnefaldende til punkt og prikke.


Sko og tasker fra Marni


Hos Miinto finder du et udvalg af sko, tasker og andre accessories til både mænd og kvinder. Hvis du har et budget, eller hvis du blot er på udkig efter nogle fede items fra det italienske modehus, er sko og tasker typisk et godt sted at starte. Med sko og tasker kan du nemlig få centrale pieces i din garderobe, som du kan bruge oftere, end du bruger en t-shirt eller top. Sko og tasker kan nemlig spille en helt central rolle i dit outfit hver eneste dag, ligesom sko og tasker også kan bruges til at løfte et outfit. Fordelen med de forskellige items fra Marni er nemlig, at de tilføjer noget farve, kant, kvalitet og elegance til ethvert outfit.

De mange smukke tasker fra Marni er næsten samleobjekter i sig selv. Hver taske er smuk at se på, og de er lavet med forståelse for materialerne og det endelige resultat i en funktionel taske. Du kan vælge mellem de mindre håndtasker, der nemt kan komplimentere en lille sort kjole på en bytur. Eller hvad med en Trunk-skuldertaske, der har plads til lidt flere ting end en håndtaske, hvis du for eksempel skal til et forretningsmøde. Eller den virkelig flotte og store Shopper-taske fra Marni, der har plads til næsten alt, hvad du kan forestille dig. Denne model passer også perfekt til at have med på en tur på stranden, hvor dine Marni-sandaler nemt kan klemmes ned i tasken, når du når vandkanten.


Køb det hele online hos Miinto


Vi har samlet et stort udvalg af forskellige produkter fra Marni her på siden for at gøre det nemt for dig. Du kan frit vælge mellem et væld af varer, og så er der også noget til resten af familien. Vi pakker det hele samlet, og sender det direkte hjem til dig, og det gælder også, hvis du shopper blandt vores andre brands. Det bliver ikke nemmere at finde dine favoritter blandt mere end 3.000 forskellige brands hos Miinto.

Vi udvider jævnligt udvalget af de mange smukke kollektioner fra Marni, og derfor kan du hele tiden finde ny inspiration til din næste tilføjelse til din garderobe.

Ryd alle filtre

Marni

Side 1 Af 37