Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Marni
Back

Marni

Selvom Marni kan dateres helt tilbage til 1994, er det især inden for de senere år, at vi har lagt mærke til det italienske modehus. I dag hersker der ingen tvivl om, at Marni har leveret nogle helt unikke design, som danskerne er faldet pladask for. Det betyder også i dag, at Marni har et helt særligt taskedesign samt et par sandaler, som skriger af kvalitet og sans for fantastiske farvekombinationer, så de er blevet gjort til synonymer til det moderne, italienske brand.

Marni leverer sko, accessories og ready-to-wear kollektioner til både mænd, kvinder og børn. Her finder du t-shirts, bukser og jakker med simple og klassiske snit kombineret med den fine detalje. Alt i alt er det her svaret på ét af tidens største modehuse i Danmark, og Marni fortsætter i stor stil.

Tasker, der blev til i Italien

Tager vi tilbage til Italien i 1994, blev Marni stiftet af Consuelo Castiglioni. Den nu verdenskendte designer sørgede for et stærkt brand til hele familien med sine kollektioner, der gjorde hverdagslivet nemt at leve med lidt ekstra sans for kvalitet og luksus. Marni er i dag også kendt for at eksperimentere med forskellige farvekollektioner, som du især vil se det på den klassiske håndtaske, der kommer i de smukkeste farvekombinationer, der gør taskerne ikoniske på den helt rigtige måde.

Først i 2000 begyndte Marni at åbne forskellige butikker i Europa, og i samme periode blev Marni én af de første modehuse til at lancere en online butik. Dette gav Marni mulighed for at igangsætte en række forskellige samarbejder, og i 2016 kunne modehuset præsentere Francesco Risso som kreativ direktør. I 2018 indtog han en plads på BoF 500-listen som én af modeindustriens mest indflydelsesrige mennesker i nyere tid.

Marni er lig elegance

Hvis vi skal beskrive Marni med ét enkelt ord, er elegance det helt rigtige sted at starte. Her får du nemlig enkle design, der er produceret i materialer og farver, der gør dem til noget helt særligt, og hvor der er tænkt over de små detaljer. Derfor er det heller ikke så underligt, at du finder den klassiske Marni taske i et væld af forskellige farvekombinationer, og hvor du måske oplever en helt ny taske hver gang.

Marni har ligeledes haft stor succes med sine lædersandaler, der også bærer præg af brandets sans for farver. Du kan vælge den helt sorte model eller være lidt mere vovet med pink, hvid eller en helt tredje farve. Spring i sandalerne med en t-shirt fra Marni, grib tasken og føl dig særdeles godt tilpas.

Køb det hele online hos Miinto

Vi har samlet et stort udvalg af forskellige produkter fra Marni her på siden for at gøre det nemt for dig. Du kan frit vælge mellem et væld af varer, og så er der også noget til resten af familien. Vi pakker det hele samlet og sender det direkte hjem til dig, og det gælder også, hvis du shopper blandt vores andre brands. Det bliver ikke nemmere at finde dine favoritter blandt mere end 3.000 forskellige brands hos Miinto.

Filter

1974 resultater

Side 1 af 20

Næste

Side 1 af 20