Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Matinique

Matinique er en dansk producent af modetøj, som præsenterede den første kollektion af lækkert herretøj i 1973. Siden har brandet, som er lanceret af Niels Martinsen, gennemgået en rivende udvikling, og Matinique relancerede brandets koncept i 2002. Derfor er Matinique garant for komfortabelt og moderigtigt herretøj, som er udført i lækre tekstiler. Derudover betød relanceringen i 2002, at Matinique blev et brand med et ungt og trendy look, som har vundet stor popularitet på den internationale modescene. Derfor er Matinique i dag et brand med 850 butikker i mere end 18 lande, hvor brandets lækre kollektioner af herretøj er elsket for et moderigtigt og individuelt look.

Herremode i unikt design

Matinique er garant for modetøj med et unikt design såvel som lækre materialer, og produktsortimentet af t-shirts, jakkesæt, skjorter, blazere, bukser, strikvarer, jeans og accessories såsom sko og bælter er perfekt til en dag på jobbet, en middag på en fin restaurant eller en tur i byen. Med andre ord – Matinique er et must-have brand i enhver modebevidst mands garderobe. Så mangler du et jakkesæt, t-shirt, busker eller lign. så er Matinique et perfekt valg, hvis du samtidig vil se sofistikeret og smart ud.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af modetøj og accessories til mænd fra Matinique. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

427 resultater

  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5

Næste
  • 1
  • 2
  • 5

Side 1 af 5