Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MAX MARA

MaxMara Weekend er en produktserie hos den italienske modemogul Max Mara, som gjorde sit indtog i modebranchen tilbage i 1951 og siden har været en førende aktør på den italienske modescene. Max Mara var, med andre ord, et af de første haute couture brands i Italien, og den kreative strateg bag lanceringen af det ikoniske brand er Achille Maramotti – en italiensk designer med en unik evne til at kreere modetøj. Tøj fra Max Mara er et musthave i enhver modebevidst kvindes garderobe – og det er en investering, du ikke vil fortryde.


Modetøj og accessories med flotte snit


For at ramme et bredt publikum af mode- og kvalitetsbevidste kvinder har det italienske brand lanceret MaxMara Weekend, der har ry for at skabe nye styles med et smart, moderigtigt snit og et casual touch. Nye kollektioner byder derfor på bløde linjer, feminine silhuetter og et naturligt twist, samtidig med at designteamet har en stor sans for detaljer og kun gør brug af lækre, bløde kvalitetsmaterialer.

Derudover er designstilen hos MaxMara Weekend synonym med en fusion af klassiske italienske dyder og de nyeste trends og tendenser til at indtage modebranchen. Nye kollektioner inkluderer et spændende udvalg af nye styles, der kan løfte enhver garderobe til nye højder – og det store sortiment af modetøj og accessories er udført med en fantastisk pasform og et væld af flotte snit.

Med flair for mode, design, pasform og kvalitet er det på sin plads at sætte forventningerne op, når du køber items fra Max Mara. Max Mara er et brand, som er kendt for sine nytænkende styles, hvorfor de også skaber mange forskellige kollektioner samt items. Du kan derfor både finde sæsonens jakker og frakker i materialer som uld, alpakauld, polyamid etc., skjorter i lækre materialer som silke samt bukser og kjoler med flotte pasformer, der passer perfekt til den moderne kvinde.


Skab et smukt og stilfuldt sæt med Max Mara


Lad Max Mara være prikken over i’et til dit outfit, når du skal ud at drikke cocktails med veninderne. Det kan være en smuk skjorte i silke, en lækker frakke med bindebånd eller et par stilfulde bukser, som fuldender dit sæt. Brandets design skaber trends, hvor det er muligt at sammensætte det med din garderobe derhjemme. Du kan derfor sætte dit helt eget præg på dit outfit fra Max Mara.

Max Mara designer også accessories i form af tasker, kasketter og sko, som kan gøre dit outfit helt perfekt til anledningen. Taskernes design er skabt med stor forskellighed, hvilket betyder, at du bliver nødt til at eje mere end en – så du både har en Max Mara taske i et casual design, men også en smuk, karakteristisk skuldertaske til en tur i byen.

Du kan skabe dit helt eget modebevidste outfit med items fra Max Mara. Uanset hvad vil du hurtigt blive så forelsket i designet, pasformen og de rene linjer, at der vil komme flere og flere items fra Max Mara i din garderobe, så snart du har fået dit første item hjem.


Investér i den høje kvalitet – et køb, du aldrig vil fortryde


På nedenstående billeder får du en lille smagsprøve på, hvilken kvalitet Max Maras kollektioner udstråler. Når bestillingen ender foran din hoveddør, vil du umuligt blive skuffet, da der ikke bliver gået på kompromis med kvaliteten. Du vil derfor opleve, at materialernes kvalitet omslutter din krop med en blødhed og pasform, du sjældent før har oplevet.

Grundet de smukke, moderigtige design er det også noget tøj, som du kan bruge igen og igen. Max Mara formår nemlig at skabe stilfulde og trendy design med en twist af haute couture, der gør tøjet personligt til netop din kropsform. Se derfor et køb af Max Mara tøj som en investering til den helt moderigtige garderobe, og vi kan love dig, at du aldrig kommer til at fortryde købet.

Brandet Max Mara har mange års erfaring med mode, hvilket deres design og selvsikkerhed udstråler. De har sat barrieren højt, men til hver sæson formår de alligevel at skubbe grænserne, hvor de gang på gang overgår sig selv. Deres design er stilsikre forstået på den måde, at de er skabt med så megen erfaring samt øje for mode og kvalitet, at enhver modebevidst kvinde ikke kan lade være med at forelske sig i Max Maras design.


Lad Miinto inspirere dig med de smukke design fra Max Mara


Hos Miinto har samlet et stort udvalg af lækkerier fra Max Mara til den stilsikre kvinde. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og design, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item, du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre for at søge og dermed nemt finde det.

Se hele det store udvalg nedenfor – og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Max Mara

Side 1 Af 31