Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

Merrell

Merrell er en amerikansk fodtøjsfabrikant, som startede produktionen af sko og støvler tæt på bjergkæden Green Mountains i den amerikanske stat Vermont, hvorfor Merrell har et indgående kendskab til de funktioner, som gode vandresko og -støvler samt sandaler skal kunne opfylde. Derfor leverer Merrell moderne kvalitetsfodtøj til personer, som elsker at bevæge sig og være aktive i naturen. Det har Merrell nu gjort i 26 år, hvorfor firmaet har gennemgået en rivende udvikling, som vil fortsætte mange år endnu, idet Merrell har stor fokus på at udvikle og designe nye støvler, sko og sandaler, som er blandt de bedste på markedet.

Fodtøj til familiens aktiviteter

Merrell sikre godt fortøj til hele familien, hvor fodtøjet er produceret til holdbare materialer. Med andre ord - designer Merrell støvler, sko og sandaler ud fra brugernes behov til funktionalitet og kvalitet – fodtøjet skal være perfekt, når du skal på opdagelse i den vilde natur. Derfor sætter Merrell en ære i at tilbyde kvalitetsfodtøj, som opmuntrer dig og din familie til at tage væk fra byen et par dage og opleve den storslåede natur, som er omkring os. Med kvalitetsfodtøj fra Merrell er du sikker på, at du giver dine fødder, ben og ryg den rette ballast, hvorfor du ikke vil opleve smerter i kroppen, når du er på vandretur. Derfor kan du med lethed klæde din familie godt på til en vandretur eller andre aktiviteter med et par sko eller støvler fra Merrell.

Miinto.dk har et stort udvalg af kvalitetssko til hele familien fra Merrell. Blandt vores produkt sortiment finder du et væld af forskellige størrelser, farver og design, så der er noget for enhver smag og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du kan blive klædt bedst muligt på til dine aktiviteter. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter.

Se hele vores store sortiment neden for og god fornøjelse.

Filter

49 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1