Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

MESSYWEEKEND

Her på siden finder du et stort udvalg af briller fra Messyweekend i assorterede farver, størrelser og priser. På siden finder du solbriller, blue light-solbriller, skibriller og andre smarte briller, der alle har det tilfælles, at de er briller i højeste kvalitet fra det anerkendte og smarte brand Messyweekend. Messyweekend designer deres briller i København, og deres designere er unge, autentiske og internationale med stærke holdninger til mode. Brillerne bærer præg af skandinavisk minimalisme, samtidig med at Messyweekend har dedikeret sig til at designe briller i cool design og af højeste kvalitet

Solbriller er bare cool

Der er bare noget, der skriger coolness over solbriller. Man bliver lige det mere mystisk, selvsikker og sej, når man ikke kan se øjnene, der nu er gemt væk bag et par symmetriske, sorte glas. Solbriller har naturligvis også en funktionel side, da de jo skærmer og beskytter dine øjne mod solen. Hvad end det er om sommeren eller om vinteren på skiferie, så giver solbriller (eller skibriller) dig det smarteste look fyldt med mystik.

Hos Miinto finder du Messyweekends store kollektion af både solbriller, skibriller og blue light-solbriller – der er noget til enhver smag og til ethvert prisniveau. Hvis du ikke ved, hvad blue light-solbriller er, så er det en særlig form for brille, som fungerer ved at beskytte vores øjne mod den bestemte type af lys, der udsendes af alle vores smarte devices – for eksempel mobilskærme, tablets, computere eller tv. Blue light-briller beskytter altså dit syn mod alle former for skærme eller displays, der bruger led-lys – og det gør langt de fleste.

Bæredygtighed i højsædet

Da Messyweekend blev startet, indgik de med det samme et samarbejde med en NGO ved navn 4THEPLANET. Dette samarbejde har til formål at sikre en bæredygtig metode for oprydning af plasticaffald i Stillehavet. For hvert par briller, Messyweekend sælger, donerer de omsætningen til NGO’erne Plastic Change og ReSea Project, der muliggør fjernelsen af havplast svarende til vægten af fem plasticflasker eller 100 sugerør. Messyweekend laver flere forskellige tiltag, der alle har det tilfælles, at de bidrager til en mere grøn og bæredygtig fremtid. At købe et par briller hos Messyweekend er altså, udover de smarte briller, du får, et skub i den rigtige grønne retning. Du kan trygt handle hos Messyweekend, hvis du er bekymret for klimaets tilstand.

Du er altid godt sikret, når du køber fra Miinto

Hos Miinto er der altid gratis fragt på ordrer for mere end 499 kr. Du skal altså ikke shoppe ret mange ting, førend du kan drage fordel af dette. Derudover tilbyder Miinto, at du kan sende dine varer retur inden for 14 dage helt kvit og frit. Du kan derfor bestille flere ting hjem, prøve dem på og vælge og vrage blandt dem uden at skulle bekymre dig om alle mulige problemer med returneringen. Det er simpelt og nemt, og du kan handle trygt velvidende, at du altid kan sende retur helt og aldeles gratis, hvis produkterne mod forventning ikke møder dine præferencer eller behov.

Filter

55 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1