Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

MICHAEL KORS

Er du på udkig efter eksklusive design, som afspejler nutidens trends og tendenser uden at gå på kompromis med kvalitet? Så er Michael Kors måske et brand efter din smag. Michael Kors er nemlig en verdenskendt og prisvindende designer, der sæson efter sæson skaber luksuriøse styles og items til stilbevidste kvinder og mænd. På sin vis er det eftertragtede brand synonym for glamour, da det populære modehus er kendte for at skabe iøjnefaldende og funklende design med en unik detaljerigdom. Hos Miinto.dk finder du et væld at styles og items fra Michael Kors, og vi sørger løbende for at opdatere vores udvalg, således du er sikret nye og eksklusive designfavoritter fra det skønne brand.


Michael Kors har fingeren på pulsen


Det er ikke uden grund, vi siger, at Michael Kors har fingeren på pulsen. Siden 1981, hvor brandet så dagens lys, har de på fineste vis nøje udvalgt tidens bedste trends og herudfra skabt unikke design. De henter inspiration i et væld af ting og universer og krydrer dem med deres egen særprægede stil og designånd. Fordi Michael Kors henter inspiration fra et væld af steder samt moderne og hippe trends, er deres kollektioner og design varierende. Ikke desto mindre er de alligevel altid genkendelige, idet brandet giver dem en særpræget twist af deres egen stil. Michael Kors er et spirende modeimperium på niveau med Ralph Lauren og Tommy Hilfiger, som har en medfødt glamourfølelse og et skarpt øje for tidløs chic. Michael Kors, manden bag, har vundet adskillige priser inden for modebranchen, er blevet hædret for sin filantropi og har optjent respekt og kærlighed fra nogle af de absolut største modehuse og designere.


Michael Kors er et luksuriøst livsstilsimperium


Hvis der er én ting, vi kan sige om Michael Kors, er det, at de er dedikeret til en vision om stil, der på en og samme tid er sofistikeret og overbærende samt ikonisk og moderne. Michael Kors har ganske enkelt skabt et alsidigt og luksuriøst livsstilsimperium, som sæson efter sæson leverer glamourøse styles og items skabt i udsøgte materialer. Lad en orange Michael Kors taske i læder eller et par sneakers med leopardprint og guld skabe kontraster til et ellers enkelt og klassisk look. Det vil med sikkerhed skabe blikfang i gadebilledet. Omvendt kan du også tilføre eksklusivitet på mere subtil vis med én af deres skønne parfumer. Mulighederne er mange, så eksperimenter og tilfør lidt ekstra elegance og kant til din garderobe med styles og items fra det eftertragtede brand.


Amerikanske Michael Kors


Michael Kors er et amerikansk brand, og den amerikanske vibe og autenticitet fornemmer man i samtlige styles og items fra det populære brand. Det kommer ikke bag på nogen, at USA i mange årtier har defineret populærkulturen verden over, og netop derfor passer Michael Kors’ kollektioner perfekt til det, som mange elsker og kender verden over. Selvom Michael Kors har en forkærlighed for det klassiske, så formår de gang på gang at sætte nye detaljer på de styles og kollektioner, de skaber. Derfor er det altid let at genkende Michael Kors, når du støder på brandet i gadebilledet eller det generelle modebillede.


Michael Kors har det hele


Selvom mange forbinder Michael Kors med tasker, solbriller og accessories, så kan brandet meget mere en det. Michael Kors designer nemlig også tøj til både mænd og kvinder, ligesom Michael Kors også designer fantastiske sko. Til kvinderne er Michael Kors populær, når det kommer til stiletter, ligesom Michael Kors leverer på et højt plan, når det kommer til sneakers til mænd. Når det kommer til sko, formår Michael Kors at forene det traditionelle og klassiske med moderne og unikke detaljer, så det klassiske får en helt ny og spændende dimension. Derfor skaber Michael Kors’ stiletter og sneakers også blikfang, når du træder ind i et lokale, og du kan nemt løfte ethvert outfit, hvis du tager et par stiletter eller sneakers på som sidste prik over i’et. Brug dine sko fra Michael Kors til at pifte et simpelt hverdagsoutfit op, hvis dagen kræver lidt ekstra glam, eller hvis du skal videre til et middagsselskab eller en anden aftale efter arbejde eller studie. Du kan også bruge dine sko fra Michael Kors til at sætte to streger under dit festoutfit. Det er nemlig ofte de små detaljer, der gør forskellen, når du for alvor skal dresse dig op. Ethvert festoutfit kræver de rette sko, og dem kan Michael Kors sagtens levere. På samme måde kan du bruge alle de andre items fra Michael Kors, du finder hos Miinto. En enkelt detalje kan nemlig ændre et helt look, uanset om der er tale om sko, en taske, de helt rigtige solbriller eller en klassisk og flot skjorte eller kjole. Både hverdag og fest fortjener, at vi gør lidt ekstra ud af os selv.


Shop til både mænd og kvinder


Michael Kors designer cool, klassiske og fine styles til både mænd og kvinder, og du finder selvfølgelig en lang række og et bredt udvalg af favoritterne hos Miinto. Uanset om du er mand eller kvinde, kan du altså blive klædt på fra inderst til yderst i Michael Kors. Du kan nemlig både hoppe i bukser, kjoler, skjorter, bluser, overtøj, sko, accessories og meget mere med Michael Kors fine logo på.


Find dine nye Michael Kors favoritter hos Miinto.dk


Uanset om du er på udkig efter en funklende Michael Kors ur, en elegant skjorte, en velduftende parfume, en iøjnefaldende taske eller et par sølvstilletter, finder du det med sandsynligvis her på siden. Hos Miinto.dk tilføjer vi løbende nye, lækre items og styles til dig, der elsker smukke detaljer og kvalitetsdesign fra Michael Kors. Hvis du hverken går på kompromis med design eller kvalitet og har en hang til luksus, vil de spændende og alsidige design fra det populære brand falde i din smag. Hvad end du ønsker at give dit look en eksklusiv eller mere afslappet vinkel, kan de klassiske og stilfulde produkter fra Michael Kors være behjælpelige med dette. Det hele afhænger blot af styling samt mængden og typen af accessoires, du tilfører dit look.

Ryd alle filtre

Michael Kors

Side 1 Af 39

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.