Spar 10% ekstra på ALT | Kode: BLACKFRIDAY10

-10% ekstra på ALT | Kode: BLACKFRIDAY10

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG GRATIS RETUR FREM TIL 15/01-2021
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Michael Kors

Er du på udkig efter eksklusive design, som afspejler nutidens trends og tendenser uden at gå på kompromis med kvalitet? Så er Michael Kors måske et brand efter din smag. Michael Kors er nemlig en verdenskendt og prisvindende designer, der sæson efter sæson skaber luksuriøse styles og items til stilbevidste kvinder og mænd. På sin vis er det eftertragtede brand synonym for glamour, da det populære modehus er kendte for at skabe iøjnefaldende og funklende design med en unik detaljerigdom. Hos Miinto.dk finder du et væld at styles og items fra Michael Kors, og vi sørger løbende for at opdatere vores udvalg, således du er sikret nye og eksklusive designfavoritter fra det skønne brand.

Michael Kors har fingeren på pulsen

Det er ikke uden grund, vi siger, at Michael Kors har fingeren på pulsen. Siden 1981, hvor brandet så dagens lys, har de på fineste vis nøje udvalgt tidens bedste trends og herudfra skabt unikke design. De henter inspiration i et væld af ting og universer og krydrer dem med deres egen særprægede stil og designånd. Fordi Michael Kors henter inspiration fra et væld af steder samt moderne og hippe trends, er deres kollektioner og design varierende. Ikke desto mindre er de alligevel altid genkendelige, idet brandet giver dem en særpræget twist af deres egen stil. Michael Kors er et spirende modeimperium på niveau med Ralph Lauren og Tommy Hilfiger, som har en medfødt glamourfølelse og et skarpt øje for tidløs chic. Michael Kors, manden bag, har vundet adskillige priser inden for modebranchen, er blevet hædret for sin filantropi og har optjent respekt og kærlighed fra nogle af de absolut største modehuse og designere.

Michael Kors er et luksuriøst livsstilsimperium

Hvis der er én ting, vi kan sige om Michael Kors, er det, at de er dedikeret til en vision om stil, der på en og samme tid er sofistikeret og overbærende samt ikonisk og moderne. Michael Kors har ganske enkelt skabt et alsidigt og luksuriøst livsstilsimperium, som sæson efter sæson leverer glamourøse styles og items skabt i udsøgte materialer. Lad en orange Michael Kors taske i læder eller et par sneakers med leopardprint og guld skabe kontraster til et ellers enkelt og klassisk look. Det vil med sikkerhed skabe blikfang i gadebilledet. Omvendt kan du også tilføre eksklusivitet på mere subtil vis med én af deres skønne parfumer. Mulighederne er mange, så eksperimenter og tilfør lidt ekstra elegance og kant til din garderobe med styles og items fra det eftertragtede brand.

Find dine nye Michael Kors favoritter hos Miinto.dk

Uanset om du er på udkig efter en funklende Michael Kors ur, en elegant skjorte, en velduftende parfume, en iøjnefaldende taske eller et par sølvstilletter, finder du det med sandsynligvis her på siden. Hos Miinto.dk tilføjer vi løbende nye, lækre items og styles til dig, der elsker smukke detaljer og kvalitetsdesign fra Michael Kors. Hvis du hverken går på kompromis med design eller kvalitet og har en hang til luksus, vil de spændende og alsidige design fra det populære brand falde i din smag. Hvad end du ønsker at give dit look en eksklusiv eller mere afslappet vinkel, kan de klassiske og stilfulde produkter fra Michael Kors være behjælpelige med dette. Det hele afhænger blot af styling samt mængden og typen af accessoires, du tilfører dit look.

Filter

1809 resultater