Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MIKK-LINE

Mikk-Line er et dansk brand med mere end 20 års erfaring med design af overtøj, regntøj og termotøj til børn i alle aldre, og brandet er kendt for lækre produkter i fremragende kvalitet. Derudover er Mikk-Line garant for et innovativt koncept, hvorfor brandet producerer udendørstøj til børn, der er produceret i innovative materialer. Derfor er Mikk-Line synonym med regntøj, overtøj og termotøj til drenge og piger, som er vandafvisende og vindtæt såvel som åndbart, hvorfor Mikk-Line er det ideelle valg, når dine børn skal have nyt udendørstøj. Mikk-Line er også garant for stor funktionalitet og komfort, og de fleste børn elsker at fare omkring i lækkert udendørstøj fra Mikk-Line.

Unikke motiver og mønstre

Designstilen hos Mikk-Line er kendetegnet ved regntøj, skitøj, flyverdragter og termotøj, der udført i et væld af farver og beriget med unikke mønstre og motiver. Med andre ord – produktsortimentet hos Mikk-Line er garant for et trendy look, der appellerer til børn i alle aldre. Derfor formår Mikk-Line til fulde at kombinere børnevenligt design med stor kvalitet og slidstyrke, hvorfor Mikk-Line er et populært brand hos mange børnefamilier. Så forkæl dit barn med lækkert kvalitetstøj fra Mikk-Line.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af børne- og babytøj fra Mikk-Line. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Mikk-Line

Side 1 Af 2