Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Minus
Back

Minus

Minus er et brand med dansk oprindelse. Brandet gør meget ud af at holde sig til den skandinaviske stil og de minimalistiske tendenser, som i høj grad præger det danske modebillede i dag. Farverne er neutrale og klassiske, men alligevel er kollektionerne langt fra kedelige. Minus formår nemlig at skabe kollektioner, som har rødder fra de nyeste trends, men med deres egne snit og twist som revurderer den klassiske skandinaviske minimalistiske trend. På den måde, har du her mulighed for at finde det lækreste basistøj, som alligevel giver dig et unikt look. Desuden er tøjet præget af super lækre materialer, som gør at man straks har lyst til at erhverve sig det hele.

Minus – skandinavisk stil med et twist

Minus henvender sig til den selvbevidste kvinde, som godt kan lide det enkle, tidsløse look med et strejf af lækre detaljer. Tøj siger meget om vores personlighed. Og vil du gerne vise omverdenen at du er tjekket og moderigtig, men at du alligevel er modig nok til at gå dine egne veje, så er Minus et perfekt brand til dig. Minus laver for eksempel de fineste klassiske blazer jakker, men i jersey stof, som giver dem en mere afslappet og casual twist. På samme måde bruger de også lækre, tidsløse og neutrale farver i alle deres kollektioner, som du helt sikker kan bruge sæson efter sæson. Minus er faktisk også særligt kendt for deres lækre overtøj, basisstrikke og fine kjoler. De tror på at en lækker frakke er prikken over i´et for at fuldende et look. Mangler du en festlig kjole, som er klassisk og enkel, så har Minus bestemt også noget at byde på i denne kategori. De er fantastiske til at skabe kjoler, som giver et sofistikeret og eksklusivt look. På samme måde er deres lækre blondetoppe og fine skjorter super velegnet til en dag på kontoret eller til en aften i byen med veninderne.

Minus lancerer seks kollektioner om året, og på den måde kan du altid være sikker på at finde lækkert tøj, som passer til enhver årstid. På Miinto finder du et stort udvalg af lækkert tøj fra Minus. Så søger du tøj til en festlig begivenhed eller til hverdagen, så har du helt sikkert mulighed for at finde lige det, som du søger. Du kan finde både basis items men også lækre styles med mange detaljer.

Se hele udvalget neden for og god fornøjelse.

Filter

49 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1