Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

MISBHV

Hvis du ikke allerede kender Misbhv, er det er bekendtskab, der med garanti vil være mere end en engangsforestilling. For her får du high-fashion, når det er bedst, og hvor hverdagens favoritter har fået lidt ekstra luksus. Med smukke detaljer, print og mønstre får du et legende univers, der giver plads til at folde dig ud med den stil, du elsker.

Derfor har vi samlet et stort udvalg fra det polske modehus. Og selvom vi ikke ser meget high-end fashion fra polske designere, har vi her svaret på, at de for alvor har markeret sig. Med en historie, der startede med falske designer-t-shirts til vennerne, har Misbhv kombineret alt det, som verden elsker.


Falske design på natklubber blev startskuddet for en ukendt jurastuderende


De bedste og stærkeste modebrands kommer ofte med en god historie, og Misbhv er ikke nogen undtagelse. For skruer vi tiden tilbage til 2013, hvor Natalia Maczek grundlagde Misbhv, opstod idéen på baggrund af drømmen om design, der ikke stemte overens med budgettet som studerende.

Natalia startede Misbhv som et sideprojekt i 2013. Målet var såre simpelt, for hun ville producere falske designer-t-shirts til sine venner, som de kunne bruge på klubber i Polen. Men den krøllede beskæftigelse ved siden af hendes jurastudie skulle vise sig at blive en helt anden historie. For allerede i 2015 blev Misbhv vist til Paris Fashion Week. Og med Browns, en kendt britisk luksus-retailer, der gik med til at sælge produkterne i butikken, gik det stærkt.

I 2017 fik det polske brand momentum. Her sprang intet mindre en verdensstjernen Rihanna i en jakke fra brandet under en optræden i London. Siden da har brandets t-shirts og hoodies været store statements over hele verden.


Hverdagsfavoritter krydret med lidt ekstra


Hos Misbhv har man en forståelse for, hvad hverdagsmode handler om. Det lyder som en umulig opgave at kombinere ekstravagance med hurtige tendenser og afslappede looks, men det er heldigvis blevet kombineret på fineste vis.

Du finder alt, som din garderobe vil elske dig for. Den bedste t-shirt, der trækker tråde til der, hvor hele historien startede. Legendariske print og stærke statements, der dominerer på både sweat- og t-shirts. Du kan også springe i et par nye sneakers, der er printet med logo eller bare rummer det, som hvide sneakers mestrer.

Men hverdag er ikke det hele. For med momentum rundt omkring i verden begyndte Misbhv at udfolde sine kreative evner og lysten til at skabe mode med kant. Det har resulteret i stiletter, støvler og kjoler, der har stilrene detaljer. Her er der leget med materialer og farver, som er med til at optegne stregen. Du kan nemlig være helt sikker på, at du her får helt unikke design.


Shop løs fra Misbhv hos Miinto


Det skal være nemt at forelske sig, når det kommer til mode. Det ved vi godt hos Miinto, og derfor har vi samlet et stort udvalg fra en sand favorit. Du får muligheden for en garderobe, hvor trend og stil er kombineret til perfektion. Balancen giver dig et utal af muligheder for de helt rigtige outfits, og det giver dig stil og elegance hver eneste dag.

Ryd alle filtre

MISBHV

Side 1 Af 4

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.