Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Miss Sixty

Miss Sixty er et italiensk brand, som sendte den første kollektion af jeans på gaden i 1991. Miss Sixty er et brand, som værdsætter sin italienske aner, hvorfor brandet ofte inspireres af italienske modetrends. Derudover formår designerne hos Miss Sixty at krydre de italienske trends med populære trends fra den internationale modeverden, når brandet lancerer nye kollektioner af denim-inspireret dametøj.

Miss Sixty har mere end 20 år på bagen, men brandet har altid været synonym med et feminint, sexet og glamourøst look. Det unikke look er et resultat af brandets filosofi, idet Miss Sixty blev lanceret med en vision om at berige fashionistaer med trendy jeans med et sexet og eksklusivt look.

Derfor er jeans fra Miss Sixty altid garant for en god pasform og fede vaske samt spændende detaljer, som har gjort Miss Sixty til et førende brand. Repertoiret hos Miss Sixty spænder dog bredt, og brandet er også garant for et stort udvalg af kjoler, t-shirts, strikvarer, jakker, tasker, sko og accessories, som appellerer til trendy, unge kvinder med masser af mod på livet.

Filter

31 resultater

  • 1
  • 1