Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MISSONI

Missoni er et verdenskendt italiensk modehus, der blev grundlagt af ægteparret Ottavio og Rosita Missoni i 1953. De startede deres virksomhed som et lille strikkeværksted, der sidenhen har vokset sig til en stor og international virksomhed, der er anerkendt for deres fantastiske design. Og netop deres design udspringer sig også af kærligheden til strikkehåndværket, som den dag i dag stadig spiller en stor rolle i deres kollektioner.

Med Missonis design i din garderobe er du sikret et farverigt alternativ, da de ynder at bruge mange farver i deres kollektioner. Farverne og strikken er med til at adskille dem fra mange andre modehuse og sikrer dem, at de forbliver tro mod deres første design fra 1953. Og du kan næsten ikke blive andet end glad, når du kigger igennem vores sortiment af Missoni-styles og bliver mødt af alle deres vilde farver, mønstre og design.


Missoni – en familieejet virksomhed med en lang historie


Ægteparret Ottavio og Rosita Missoni har med årene trukket sig tilbage og lader i dag deres tre børn varetage driften af virksomheden. De arbejder blandt andet med at videreføre designet og sikre, at den røde strikketråd bliver ved med at gå igen – kollektion efter kollektion. Børnene er vokset op med virksomheden, så de kender den bedre end nogen andre, hvilket er tydeligt at se, fordi der netop er en genkendelighed i deres design fra den spæde start og frem til i dag.

Deres kreativitet kan ikke sammenlignes med nogen andres, hvilken den heller ikke bør. De formår at skabe noget unikt i deres måde at designe og udvikle på, hvilket er noget, som de har været meget bevidste omkring igennem alle årene.


Et farverigt univers med et utal af muligheder


Det er svært ikke at lade sig blive draget og forført af det levende og legende udtryk, der skinner igennem alle Missonis kollektioner. Lige fra deres solbriller i alverdens former og farver, deres strikkede bukser med striber og vidde til deres smukke, feminine kjoler, der smyger sig elegant. Selvom meget af tøjet i deres kollektioner er strikket, finder du også styles, som er fremstillet på anden vis. Du behøver derfor ikke lade dig skræmme af strikkeriet, hvis det ikke lige falder i din smag.

En verden af farver er det perfekte udtryk til at beskrive Missoni og deres design. De taler til både mænd og kvinder, der er nysgerrige på mode og bevidste om deres valg. Ud over at designe tøj som bukser, bluser, kjoler, nederdele og jakker til både mænd, kvinder og børn, designer de også accessories. Solbriller, smykker, sko og særligt deres halstørklæder er utrolig populære. Også de kommer i et utal af farver, som matcher tøjet helt perfekt. De har også udarbejdet en parfumeserie, der ligesom resten af deres design møder dig med nogle smukke farver og en forførende duft.

Med vores store sortiment fra Missoni bliver din shopping ikke kedelig – tværtimod, for vi bestræber os nemlig på at komme omkring hele farvepaletten med alle dine favoritter. Derfor kan du frit gå på opdagelse i farveuniverset og lade dig friste af alle de smukke og smagfulde design fra Missoni.

Ryd alle filtre

Missoni

Side 1 Af 14

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.