Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Mjus
Back

Mjus

Mjus blev grundlagt i 2007 og blev lanceret af Piero Oliosi. Mjus står for udfordrende mode sko samlinger, udmærker sig ved brug af karakteristiske, materialer af høj kvalitet. Siden lanceringen i 2007, har mærket udviklet sit eget unikke look. kollektionerne er afslappet endnu feminin og elegant. Kollektionerne udvikles på det italienske hovedkvarter under hollandsk tilsyn, mens produktionen foregår i der egen fabrik i Bosnien, under konstant kontrol af italienske specialister. Alle materialer er købt fra lokale leverandører i Italien.

Forkæl dine fødder med Mjus

Kollektionerne bugner af både chelsea boots, sneakers, støvletter, loafers og meget mere, som du kan berige din garderobe med. Skoene fra Mjus er produceret i lækre italienske kvalitets materialer, som sikre dig god og holdbar kvalitet, så du kan nyde dine sko over længere sigt. Med andre ord – der er sko for enhver smag og anledning, og Mjus er derfor et must-have i enhver stilsikker og kvalitetsbevidst kvinde garderobe – det er et køb du ikke vil fortryde. Så forkæl dig selv og dine fødder med sko fra Mjus.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af sko til kvinder fra Mjus. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

52 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1