Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

MODSTRÖM

Modström er et sandt stjerneskud på den danske designhimmel og har i mange år været en favorit blandt moderigtige danske kvinder. De har styr på, hvad der rører sig på den internationale modescene, og derfor formår de gang på gang at diske op med fashionable styles, der følger tidens absolut største trends. Hvis du ønsker unikt tøj, der afspejler modeverdenens nyeste styles, og som samtidig er produceret med omtanke for både miljø og mennesker, er Modström det helt rigtige brand for dig.

Modström er et brand, der konstant leger med lækre farver, spændende print og interessante mønstre. Samtidig kan man ikke komme uden om, at deres designmentalitet er dybt forankret i den nordiske stil, og det kan naturligvis ses i deres designunivers. Du kan således forvente at få styles, der er en kombination af det enkle nordiske udtryk og moderne, kreative tendenser, når du shopper kreationer fra Modström.

Brandet har et stort fokus på at skabe tøj, der er funktionelt i hverdagen. Du finder således et væld af blandt andet kjoler, skjorter og jakker, hvor komfort fra start er tænkt ind i designprocessen. Deres design er lavet i bløde og slidstærke materialer, som kan holde til hverdagens brug, og som er egnet til årstidernes forskellige forudsætninger.


Rå femininitet til den moderne kvinde


Modström har en vision og et mål om at skabe tøj til den moderne kvinde. Det vil sige, at det skal være tøj, der er skønt at have på, som kan bruges i et væld af forskellige sammenhænge, og som kan styles efter din egen personlige stil. De kombinerer altid det rå og spændende med klassisk femininitet, og det er netop dét, der er kendetegnende ved Modström og alle deres lækre design.

Modström er især kendt for deres skønne kjoler, der oser af kvindelighed, og som giver et let, luftigt look til sommeraftenerne og et elegant touch til vinterens fester. Men brandet kan meget mere end bare det. Du finder nemlig også et stort udvalg af bluser, skjorter og endda jakker fra Modström, som alle leger med grænsen mellem det elegante og det rå udtryk. Det er især her, at Modström gør sig aktuel på den danske modescene, for med tidens fokus på blandingen af rå og urbane elementer med klassisk feminint tøj stråler Modströms styles.

Brandets unikke kombination af netop det rå og det feminine indbyder til leg med dine look. Du har nemlig i høj grad mulighed for enten at skrue op for det rå element eller at fokusere på det feminine. Vælger du eksempelvis at style en af deres mange skønne kjoler med smukke stiletter og dekorative smykker, får du hurtigt et festligt og feminint look. Styler du derimod din kjole med et par chunky støvler og en kæk jakke i denim eller læder, fremhæver du det rå element. Der er altså rig mulighed for at gøre kreationer fra Modström til dine helt egne.

Det betyder også, at du i Modströms kollektioner har mulighed for at finde masser af tøj, som passer til enhver anledning. Det gælder, uanset om dagen byder på arbejde, fødselsdag hos veninden eller en tur i skoven med familien. Modströms tøj er varieret, og den klassiske nordiske stil giver dig mulighed for at dresse dit outfit op eller ned efter behov og smag.


Kreative kreationer, som du vil elske at have i garderoben


Modström er et brand, der henvender sig til mange forskellige kvinder. De har ganske enkelt ikke noget ønske om kun at være relevante for en lille gruppe. Derimod vil de gerne skabe mode, der er nemt at bruge, Det vil sige, at de laver tøj, der er til at komme i nærheden af for langt de fleste, og som er nemt at inkorporere i din garderobe.

De forskellige kjoler, skjorter og andre smukke pieces, som du finder i Modströms kollektioner, er lavet med fokus på en enkel og elegant nordisk minimalisme, som passer perfekt ind i de nyeste trends. De er samtidig utrolig nemme at matche med de styles, som du i forvejen har i garderoben. Det betyder, at du hurtigt kan gøre tøjet til dit eget og derved skille dig ud fra mængden.

Selvom tøj fra Modström er produceret med tanke på det nordiske udtryk, er tøjet bestemt ikke kedeligt. Modström har nemlig stort fokus på at producere tøj, som adskiller sig med elegante design, kreative silhuetter og søde print. Tøjet er nemt at mixe og matche på kryds og tværs, men det kan i den grad også stå alene og bære hele outfittet selv.

Selvom der er tale om et dansk brand, har den tankegang formået at sætte Modström på verdenskortet. I dag er der således fashionistaer verden over, som nyder godt af deres kreative kreationer. Designholdet bag brandet er alle lovende unge designere, som ved, hvad den moderne kvinde vil have. De er ikke bange for at tage chancer, og de lader kreativiteten få frit løb. Naturligvis samtidig med at de holder fast i Modströms grundlæggende mentalitet og værdier.


Tøj fra Modström er produceret med fokus på mennesker og miljø


Netop værdierne hos Modström er også værd at nævne. Det er nemlig et brand, der tager et enormt ansvar. Det vil sige, at de gør, hvad de kan for at minimere deres negative indflydelse på miljøet i deres tøjproduktion. Det giver også dig som forbruger muligheden for at være med til at gøre en forskel, når du skal vælge de næste nye tilføjelser til klædeskabet.

Hos Modström har de valgt at donere en del af deres overskud til et godt formål. Det gør de ved at støtte forskellige organisationer, som arbejder for at skabe en bedre fremtid, eksempelvis for unge udsatte i Afrika. Modström er således et brand, der har hjertet på det rette sted. Desuden sørger Modström for at have et hold af unge og kreative designere i ryggen, når de skal producere deres tøj, og det giver en enorm energi til tøjet, foruden at det giver unge og lovende designere chancen for at producere tøj til moderigtige fashionistaer over hele verden.

Ryd alle filtre

Modström

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.