Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Modström

Modström er et sandt stjerneskud på den danske designhimmel. De har et imponerende indblik i, hvad der rør sig på den internationale modescene. Derfor formår de også gang på gang at diske op med moderigtige styles, der følger tidens trends.

Modström er et brand, der konstant leger med lækre farver, spændende prints og interessante mønstre. Samtidig kan man ikke komme uden om, at deres designmentalitet er dybt forankret i den nordiske stil, og dette kan naturligvis ses i deres designunivers. Du kan således forvente at få styles, der er en kombination af det enkle, nordiske udtryk og moderne, kreative tendenser, når du shopper kreationer fra Modström.

Rå femininitet til den moderne kvinde

Dette danske brand har et mål om at skabe tøj til den moderne kvinde. Det vil sige, at det skal være tøj, der er skønt at have på, som kan bruges i et væld af forskellige sammenhænge, og som kan styles efter din egen personlige stil. De kombinerer altid det rå og spændende med klassisk femininitet, og det er netop dét, der er kendetegnende ved dette brand. I krydsfeltet mellem det feminine og det rå finder du således Modström.

Denne kombination indbyder til leg med dine look. Du har nemlig i høj grad mulighed for enten at skrue op for det rå element eller at fokusere på det feminine. Vælger du eksempelvis at style en af deres mange skønne kjoler med smukke stilletter og dekorative smykker, får du hurtigt et festligt og feminint look. Styler du derimod din kjole med en lækker jakke og et par chunky støvler, fremhæver du det rå element. Der er altså rig mulighed for at gøre kreationer fra Modström til dine helt egne.

Kreative kreationer, som du vil elske at have i garderoben

Modström er et brand, der henvender sig til mange forskellige kvinder. De har ganske enkelt ikke noget ønske om kun at være relevante for en lille, eksklusiv gruppe. Derimod vil de gerne skabe mode, der både er nemt at bruge samt gøre til sit eget. Det vil sige, at de laver tøj, der er til at komme i nærheden af for langt de fleste, og som er nemt at inkorporere i din garderobe.

Selvom der er tale om et dansk brand, har denne tankegang formået at sætte Modström på verdenskortet. I dag er der således fashionistaer verden over, som nyder godt af deres kreative kreationer. Designholdet bag brandet er alle lovende, unge designere, som ved, hvad den moderne kvinde vil have. De er ikke bange for at tage chancer, og de lader kreativiteten få frit løb. Naturligvis samtidig med at de holder fast i Modströms grundlæggende mentalitet og værdier.

Netop værdierne hos Modström er også værd at nævne. Det er nemlig et brand, der tager et enormt ansvar. Det vil sige, at de gør, hvad de kan for at minimere deres negative indflydelse på miljøet i deres tøjproduktion. Samtidig støtter de diverse organisationer, som arbejder for at skabe en bedre fremtid for eksempelvis unge udsatte i Afrika. Modström er således et brand, der har hjertet på det rette sted.

Filter

26 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1