Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MOON BOOT

Moon Boot er den udskældte klassiker, der bliver ved med at genopstå, som man enten elsker eller hader, og som bare ikke vil dø. Heldigvis. Hos Miinto elsker vi nemlig de populære Moon Boots, og selvom de skiller vandene, er de igen kommet for at blive.

De store kantede vinterstøvler som, med sit anderledes look, skriger på opmærksomhed, mens de holder sne og slud på lang afstand af vores fødder, kender vi som Moon Boots. De skønne støvler går faktisk helt tilbage til begyndelsen af de fede 70ére. De er lidt klodsede – men på den fede måde, og så er de i den grad et alternativ til den klassiske og traditionelle vinterstøvle, som vi kender. Det er sikkert også derfor, at de har opnået en fantastisk popularitet og stadig er en del af modebilledet verden over. Med andre ord - Moon Boot er et must-have i din garderobe.

Hvis du elsker fashion og næsten ikke kan få sko nok, bør du uden tvivl tilføje et par Moon Boots til din garderobe. Der er nemlig ikke ret meget, der slår et par eye-catching Moon Boots, når det kommer til på én gang at holde sig tør og varm og på den anden side at signalere edge, stil og fashion.

Se Miintos udvalg af Moon Boots nu, find dine favoritter, og klik dem hjem allerede i dag. Vi tør godt love, at du ikke kommer til at fortryde det, og at du får et par sko, der bliver fast inventar i din garderobe mange år fremover. Moon Boots dør aldrig.


Moon Boots i alle regnbuens farver hos Miinto


Det er ingen hemmelighed, at Moon Boots er både eye-catching og unikke, når det kommer til design og det generelle visuelle udtryk. Det er sjældent, du overser et par Moon Boots i gadebilledet – særligt ikke hvis du har shoppet et par i en af de lækre farver, du finder i Miintos udvalg.

Den ikoniske støvle går nemlig ikke kun all in, når det kommer til design og udtryk. Designerne bag brandet går også all in, når det kommer til farver og materialer. Shop for eksempel et par i en catchy pink, en smuk himmelblå eller en vild neongul farve. Du kan også shoppe dem med uld, regnbuedesign eller gå efter et mere afdæmpet look med et par Moon Boots i ruskind, beige eller en anden neutral farve.


Et perfekt valg i det kolde Skandinavien: Moon Boot går ikke på kompromis med praktikken


Selvom mange shopper Moon Boots for det visuelle udtryk og det edgy element, som støvlerne giver til ethvert outfit, er støvlerne meget mere end bare the looks. D er også i rigtig mange tilfælde det praktiske valg, især når man bor i det kolde nord med det omskiftelige, våde og kolde skandinaviske vejr.

Med et par Moon Boots er det nemlig tæt på umuligt at få hverken våde eller kolde fødder, og derfor kan du let og elegant vade igennem den lange, mørke vinter uden besvær med et par af disse vinterstøvler forneden og dine yndlingsvinterjakke på toppen. Der er ingen skam i at kombinere praktik og æstetik, og med Moon Boots kan du gøre det på en cool og spacy facon.


Mere end de store, spacy støvler


Mange forbinder Moon Boots med den uundgåelige klassiker. Nemlig de store, kantede og spacy støvler, som altid vil være top of mind, når man tænker på og hører mærket blive nævnt. De er dog meget mere end den klassiske støvle, og du kan derfor shoppe en masse alternativer, hvis du scroller igennem Miintos udvalg af støvler fra Moon Boots.

Hvis du vil tilføje et par til din garderobe, kan du også downsize en smule og gå efter et mere neutralt valg. Dog uden at gå på kompromis med den uomgængelige praktik, kvalitet og sans for iøjnefaldende design.


Moon Boot er garanti for tørre tæer - selv på de vådeste dage


Moon Boots vil nok altid være en eftertragtet klassiker. I et land, som Danmark, hvor vi har lange perioder med sne, slud og kulde, så er Moon Boots en perfekt løsning. Med deres gode kvalitet holder de nemlig vores fødder knastørre. Moon Boots er lavet så de er specielt velegnet til vinter og sne, og så er de samtidig top behagelige og bløde at have på. Samtidig er Moon Boots faktisk utroligt lette at have på, og det er på trods af, at det jo egentlig er en rimelig stor støvle. Det skyldes at støvlerne er sat sammen på en rimelig anderledes måde, end man normalt laver sko på. Moon Boots er nemlig lavet af nogle helt andre materialer end uld og syntetiske materialer, som kendetegner materialet til ”normale” og mere traditionelle støvler. Moon Boot støvlerne er nemlig lavet af en gummisål og cellegummi, og så er der brugt Polyrethan som isolering. Udenpå selve støvlen er et lag af nylon – ofte i en fantastisk pangfarve.

Har du ikke allerede hørt historien om Moon Boot, så har du nok gættet den. Ja, inspirationen til de sjove og finurlige støvler stammer selvfølgelig fra månelandingen i 1969. Det er ikke kun navnet på Moon Boots, som afslører støvlerne, men også faconen. Den store, firkantede og lette støvle ligner nemlig meget de støvler, som Neil Armstrong tog sine første skridt på månen i. En italiensk skoproducent, ved navn Giancarlo Zanatta, var ellevild med astronauternes måne-støvler. Så med udgangspunkt i dem, kom de velkendte Moon Boots til verdenen. Moon Boot har haft enorm popularitet i perioder, og da de peakede i 80érne var de et fast inventar i de fleste unges garderober. I modsætning til mange andre støvler, så er Moon Boots mest blevet solgt i farver, som rød og hvid. Ja. Det er i den grad en utraditionel vinterstøvle. Og i dag kan de fleste nikke genkendende til, at der er en særlig fantastisk retro-agtig nostalgi over at eje et par Moon boots.

Se det store udvalg af Moon Boot lige her, og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Moon Boot

Side 1 Af 4