Gratis retur t.o.m. d. 15. januar 2022
Gratis retur t.o.m. d. 15. jan. 2022
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR indtil d. 15. Januar 2022

Back

Moon Boot

De store kantede vinterstøvler som, med sit anderledes look, skriger på opmærksomhed, mens de holder sne og slud på lang afstand af vores fødder, kender vi som Moon Boots. De skønne støvler går faktisk helt tilbage til begyndelsen af de fede 70ére. De er lidt klodsede – men på den fede måde, og så er de i den grad et alternativ til den klassiske og traditionelle vinterstøvle, som vi kender. Det er sikkert også derfor, at de har opnået en fantastisk popularitet og stadig er en del af modebilledet verden over. Med andre ord - Moon Boot er et must-have i din garderobe.

Moon Boot er garanti for tørre tæer - selv på de vådeste dage

Moon Boots vil nok altid være en eftertragtet klassiker. I et land, som Danmark, hvor vi har lange perioder med sne, slud og kulde, så er Moon Boots en perfekt løsning. Med deres gode kvalitet holder de nemlig vores fødder knastørre. Moon Boots er lavet så de er specielt velegnet til vinter og sne, og så er de samtidig top behagelige og bløde at have på.  Samtidig er Moon Boots faktisk utroligt lette at have på, og det er på trods af, at det jo egentlig er en rimelig stor støvle. Det skyldes at støvlerne er sat sammen på en rimelig anderledes måde, end man normalt laver sko på. Moon Boots er nemlig lavet af nogle helt andre materialer end uld og syntetiske materialer, som kendetegner materialet til ”normale” og mere traditionelle støvler. Moon Boot støvlerne er nemlig lavet af en gummisål og cellegummi, og så er der brugt Polyrethan som isolering. Udenpå selve støvlen er et lag af nylon – ofte i en fantastisk pangfarve.

Har du ikke allerede hørt historien om Moon Boot, så har du nok gættet den. Ja, inspirationen til de sjove og finurlige støvler stammer selvfølgelig fra månelandingen i 1969. Det er ikke kun navnet på Moon Boots, som afslører støvlerne, men også faconen. Den store, firkantede og lette støvle ligner nemlig meget de støvler, som Neil Armstrong tog sine første skridt på månen i. En italiensk skoproducent, ved navn Giancarlo Zanatta, var ellevild med astronauternes måne-støvler. Så med udgangspunkt i dem, kom de velkendte Moon Boots til verdenen. Moon Boot har haft enorm popularitet i perioder, og da de peakede i 80érne var de et fast inventar i de fleste unges garderober. I modsætning til mange andre støvler, så er Moon Boots mest blevet solgt i farver, som rød og hvid. Ja. Det er i den grad en utraditionel vinterstøvle. Og i dag kan de fleste nikke genkendende til, at der er en særlig fantastisk retro-agtig nostalgi over at eje et par Moon boots.

Se det store udvalg af Moon Boot lige her, og god fornøjelse.

Filter

108 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2