Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

MORESCHI

Moreschi er et italiensk brand med en stor stjerne hos stil- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder over hele verden, og den første kollektion af modesko var klar helt tilbage i 1946. Den store succes kommer ikke bag på modeentusiaster med et godt kendskab til det italienske brand, da Moreschi altid har været synonym med luksuriøse styles med et elegant og klassisk look – og et moderne touch og perfektionistiske detaljer.

Kollektioner fra det italienske brand har også altid været gennemsyret af stor kvalitet, da modesko, støvler og lædervarer er lavet i hånden og udført i den fineste læder og skind på markedet. Det unikke håndværk udføres i den italienske by Vigevano, der er kendt for at huse Italiens førende skoproducenter, og Moreschi har en stor fokus på at tilføre styles flotte detaljer, klassiske linjer, en flot finish og en super pasform.

Nye kollektioner formår også at fusionere de italienske designdyder med moderne tendenser – resultatet er et elegant, klassisk look med et moderne snit. Moreschi er mest kendt for en fantastisk samling af modesko, pumps, ballerinaer, sandaler og støvler, men det italienske brand er også garant for andre unikke lædervarer, herunder bælter, punge og tasker. Moreschi er synonym med stor kvalitet og flot design.

Ryd alle filtre

Moreschi

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.