Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

MUNTHE

Danske Munthe er og bliver en eftertragtet fashion-darling – både herhjemme og i udlandet. Deres design er bedst kendt for sine kunstneriske og håndmalede aftryk samt feminine silhuetter kombineret med kontrastfyldte karakteristika, hvilket vises gennem deres seks årlige kollektioner. Munthe har et skarpt øje for unikke detaljer og veludførte silhuetter, og brandet er i dag synonym med modetøj, som er lavet til at blive båret og elsket i både afslappede og festlige situationer. Hos Miinto.dk finder du et væld af styles fra det skønne brand, og uanset om du er på udkig efter en Munthe kjole eller en Munthe strik, finder du alt det og mere her på siden.


Munthe er kunstnerisk, frisindet, entusiastisk og kontrastfyldt


Fortællingen om Munthe begynder faktisk helt tilbage i 1994, hvor Naja Munthe sammen med Karen Simonsen skabte brandet Munthe Plus Simonsen. Sammen kreerede de stilfulde og yndefulde design til kvinder, der ønskede at udtrykke deres personlige stil helt ud til fingerspidserne. I 2009 valgte de to designere dog at gå hvert til sit og stoppe samarbejdet, og Naja Munthe købte dengang Karen Simonsen ud af virksomheden. I dag skaber de hver for sig modetøj og -accessoires, og hvor Naja har fortsat som Munthe, har Karen skabt Karen By Simonsen. Den kreative drivkraft bag Munthe er i dag altså grundlægger og kreativ direktør Naja Munthe. Hun er ansvarlig for at skabe de seks årlige kollektioner, alt imens hun lægger den unikke Munthe-flair på hele brandets forførende og feminine univers. Inspirationen bag Munthes design har rødder i hele verden, eftersom hun finder inspiration i alt fra bygninger og malerier til små snørklede gader i Paris, New York og London. Alle rejser og oplevelser bidrager til den kreative proces, hvilket resulterer i de elegante og feminine styles, Munthe er kendt for.


Udstrål empowerment og selvsikkerhed med Munthe


Munthe har siden 1994 gennemgået en enorm vækst, vundet prestigefyldte priser i ind- og udland og arbejdet med internationale topmodeller, fotografer og højt respekterede influencers. Munthes kollektioner rummer tidløse klassikere og iøjnefaldende og mere vovede design, der i den grad skaber blikfang i gadebilledet. Uanset om du er på udkig efter en Munthe kjole eller en Munthe strik, får du fingrene i styles og kvaliteter, du kan hive frem år efter år. Iklæd dig stilet og eksklusivt med den danske fashiondarling og mærk, hvordan du med din stil pludselig udtrykker mere empowerment og selvsikkerhed. Brugen af forførende prints, farvekombinationer og mønstre skaber iøjnefaldende design, som ikke går ubemærket hen. Brandet har en unik evne til at imødekomme kvinders behov for at være ”tilfældigt lækre”, idet de forskellige styles møder kvinders behov for at klæde sig cool og afslappet, samtidigt med de udstråler eksklusivitet og elegance.


Lad dig inspirere af Munthe forførende univers


Hos Miinto.dk finder du et væld af styles fra det højtelskede brand, og vores sortiment byder både på smukke Munthe kjoler, strik, nederdele, bluser, skjorter, bukser og meget, meget mere. Vi sørger løbende for at opdatere udvalget, således du altid kan få fingrene i nye design fra det danske brand. Udover Munthe fører vi også design fra andre fashion-darlings som Stine Goya og Ganni. De unikke detaljer, fantastiske farveprints, minimalistiske design og lækre materialer, Munthe benytter sig af, skaber tilsammen den perfekte afslappede stil med en krydret og rå twist. Universet er farverigt og magisk, og hvad end du ønsker iøjnefaldende design eller mere tidløse klassikere, finder du det hos Munthe.

Ryd alle filtre

Munthe

Side 1 Af 5

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.