Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

NAME IT

Hos Miinto elsker vi at klæde hele familien på. Derfor har vi også samlet et stort udvalg af brands for de små, og her er Name It ingen undtagelse. Det danske brand byder på de skønneste kollektioner, hvor farver, print og meget andet får lov til at pynte på alle deres designs. Samtidig spænder deres sortiment vidt og bredt, så der er noget for enhver smag.

Her på siden kan du se Miintos gode udvalg af børnetøj fra brandet Name It. Vi har samlet et bredt sortiment af tøj til børn i alderen 0-16 år fra Name It lige fra overtøj til undertøj i lækker kvalitet.


Historien bag Name It


Name It er et dansk brand, der er lanceret af den danske modegigant Bestseller. Bestseller har også lanceret et væld af andre populære brands med stor succes herhjemme såvel som internationalt såsom Vero Moda, Only, Pieces, Vila, Outfitters Nation, Selected og Jack & Jones. Name It er ingen undtagelse, da brandet nyder stor succes i ind- og udland. Name It hed oprindeligt EXIT, men navneændringen har kun budt på stor succes, og derfor valgte Bestseller i 2008 at rebrande EXIT til Name It. Derfor kan børnetøj fra Name It købes i mere end 19 lande over hele verden fordelt på mere end 150 butikker, og brandets store succes er et resultat af, at Name It er kendetegnet ved børnetøj, der appellerer til børn i alle aldre.

Name It har lanceret tre produktlinjer: Newborn, Mini og Kids. Newborn henvender sig til småbørn i alderen 0-2 år, hvorimod Mini byder på børnetøj i størrelsen 80-110, og Kids rummer tøj i størrelserne 116-164. Name It laver kvalitetsbørnetøj og er karakteriseret ved komfortabelt tøj i bløde tekstiler.


Name It og designfilosofien


Name It er som nævnt et velkendt brand fra Bestseller-koncernen. Det helt særlige ved brandet er, at de designer smart mode til familiens mindste, hvor tøjet er økologisk og dermed designet til vores fremtid. Designet er legende og let, så det møder børnene i øjenhøjde, og så har Name It et stort fokus på særligt denimvarer, hvor komfort og kvalitet hænger uløseligt sammen.

Fællesnævneren hos Name It er ikke kun omtanke for børnene og den modebevidste tilgang til de små børns garderober. Det er samtidig også høj kvalitet for få penge, da de designer kollektioner til priser, som alle kan være med på. Her finder du de fineste designs, søde detaljer og masser af komfort til børnene. Derudover får du glæde af Bestsellers store fokus på bæredygtighed, som skal gives videre til børnene, og det ser du blandt andet i de økologiske materialer.


Name It byder på velovervejede materialevalg og masser af komfort


Name It har gennem årene udvidet deres sortiment markant. I dag finder du blandt andet LMTD, som er et underbrand med tøj til den unge teenager. Samtidig har de lanceret Lil’ Atelier med stor succes, som byder på børnetøj for dig, der gerne vil have fantastisk håndværk og eksklusive materialer.

Name Its kollektioner byder på masser af kvalitet og alt fra klassiske designs til de legende og levende print og farver. De byder alle børn velkommen i deres univers, hvad end du er til de neutrale jordfarver, masser af striber eller smukke print, som dit barn kommer til at elske. Samtidig tapper de ind i sæsonens store tendenser i forhold til farver, materialer og pasform, og hvor de aldrig går på kompromis med det vigtigste – nemlig at børnene skal føle sig godt tilpas og have god bevægelighed i tøjet.

Hos Name It finder du derfor alt til sæsonen. Vores udvalg byder blandt andet på vinterjakker til de kolde måneder, strikkede produkter til at holde kroppen lun og denim af høj kvalitet, der gør dit barn smart og samtidig kan bruges hele året rundt. Til sommermånederne er der masser af smæk på farverne, og du finder alt fra de fineste skjorter og T-shirts med print til søde kjoler og shorts.


Kvalitetskollektioner til børn


Mini er en børnetøjskollektion, der er udført i slidstærke, økologiske materialer, og kollektionen er designet til piger og drenge i alderen 1-3 år. Name It Mini er et perfekt match til energifyldte drenge og piger, da børnetøjet er karakteriseret ved at være sjovt, farverigt og moderigtigt og beriget med unikke detaljer til de små med krudt i. Kids er garant for samme gode kvalitet som Mini og Newborn, hvorfor god pasform og slidstærke materialer er en selvfølge – pasform og farver forbliver intakte vask efter vask.

Derudover er Name It Kids synonym med børnetøj, der appellerer til eventyrlystne børn i alderen 4-12 år, som gerne vil gå klædt i moderigtigt børnetøj med provokerende detaljer, samtidig med at de kan fare omkring.


Shop alt fra Name It hos Miinto


Hele familien skal have lov til at være pænt klædt på, samtidig med at der er helt styr på komfort og kvalitet. Særligt børnenes garderobe stiller høje krav til holdbarheden, og det sørger Name It for, så du kan være sikker på, at favoritterne i garderoben holder hele sæsonen.

Hos Miinto har vi samlet et stort udvalg af lækkert samt behageligt og slidstærkt børnetøj fra Name It til både drenge og piger i alle aldre. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for kategorien børnetøj. Se hele vores store sortiment nedenfor. Husk, at du kan navigere rundt mellem kategori, størrelse og farve i menuen ude til venstre for at finde lige det, du søger. God fornøjelse.

Ryd alle filtre

name it

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.