Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Neo Noir

Gå på opdagelse i Neo Noirs skønne univers af elegante og feminine designs til den mode- og kvalitetsbevidste kvinde, der vægter kvalitet og stil højt. Danske Neo Noir har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på catwalks i både ind- og udland. De går ikke på kompromis med det feminine udtryk, og derfor oser alle deres kollektioner af bløde silhuetter og flotte snit. Deres designs fremhæver nogle af de mest feminine træk ved kvinder som eksempelvis barm, bryst og bagdel. Deres alsidige designs kan både bruges til hverdag og mere festlige anledninger, hvilket gør dem til en favorit blandt mange kvinder. Lad dig forføre af deres æstetik, som fejer benene væk under de fleste.

Forførende æstetik til alle kvinder

Neo Noir er karakteriseret ved deres både kunstneriske og æstetiske dimensioner, som i samspil med materialer af høj kvalitet skaber styles, som kvinder har lyst til at gå med sæson efter sæson. Det er en disciplin i sig selv, og den mestrer det danske brand. Deres kollektioner består af en lang række items som bluser, nederdele, kjoler og bukser, som alle er kendt for deres forførende og feminine udtryk og gode kvalitet. Neo Noir er et moderigtigt brand, som lader sig inspirere af tidens trends for at skabe moderne og nye udtryk, der kan bruges af kvinder i alle aldre. Det er dog ikke kun Neo Noirs snit og bløde silhuetter, der bidrager til det feminine udtryk. Det er derimod også deres finurlige mønstre, blonder og flæser samt dristige farvevalg og -sammensætninger, som giver deres kollektioner et ekstra touch af romantik.

Leverer trends på klokkeslættet

Uanset om du er på udkig efter iøjnefaldende Neo Noir-kjoler i farverige dyreprint eller en mere afdæmpet nederdel, er du garanteret kvalitet og nyeste trends. De ved, hvad der er in, og samtlige af deres kollektioner er inspireret af tendenser fra den danske og internationale modescene. Hvis du gerne vil være klædt moderigtigt og lækkert på, vil Neo Noir falde i din smag. De håndplukker en række populære snit, former eller prints, som de gør til deres eget ved at tilføre en vis portion romantik, kvalitet og sensualitet. Neo Noir har øje for detaljer, og hvad end du har set dig lun på i deres kollektion, er der lagt meget tanke bag. Du er ikke i tvivl om, at der er kræset for materialevalg, farvesammensætninger og design, da det skinner igennem alle deres styles.

Kombiner det rå look med det feminine udtryk

På trods af at Neo Noirs kollektioner og designs emmer af sensualitet og romantik, formår de dog også at skabe mere afdæmpede styles. Essensen af Neo Noir er moderigtigt tøj til den kvalitetsbevidste kvinde, og derfor finder du både T-shirts og bluser i enkle designs og farvevalg, da enhver tøjkrise kan reddes ved at have en række ‘basic styles’ i garderoben. I deres forskellige kollektioner er der altså lige dele feminine styles med blonder og forførende snit samt mere afdæmpede og til tider rå designs. Det gør det muligt at sammensætte forskellige looks og udtryk alt afhængigt af anledning og humør.

Filter

207 resultater

Side 1 af 3

Næste

Side 1 af 3