Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

NEO NOIR

Dyk ned i Neo Noirs skønne univers af feminine og elegante design til den kvalitets- og modebevidste kvinde, der vægter kvalitet og stil højt. Det danske brand Neo Noir har fingeren på pulsen og ved, hvad der rører sig på catwalks i både ind- og udland. Du kan derfor være helt sikker på at finde populære og moderigtige styles blandt vores store udvalg af styles fra Neo Noir hos Miinto. Neo Noir er det brand, der ikke går på kompromis med det feminine udtryk, og derfor oser alle deres kollektioner af bløde silhuetter og flotte snit. Deres design fremhæver nogle af de mest feminine træk ved kvinder som eksempelvis barm, bryst og bagdel på bedste vis med søde farver og styles. Deres alsidige design kan både bruges til hverdag og mere festlige anledninger, hvilket gør dem til en favorit blandt mange kvinder. De mange styles er lette at sætte sammen med andre items, men langt de fleste Neo Noir-items ser også skønne ud sammen! Lad dig forføre af deres æstetik, som fejer benene væk under de fleste, og pust liv i den fine, feminine garderobe med lækre styles fra Neo Noir.


Forførende æstetik til alle kvinder


Neo Noir er karakteriseret ved deres både kunstneriske og æstetiske dimensioner, som i samspil med materialer af høj kvalitet skaber styles, som kvinder har lyst til at gå med sæson efter sæson. De mange items er både optimale til sommervarmen og forårsluften, men kan også sagtens sammensættes med andre items, så de kan bruges året rundt! Det er en disciplin i sig selv, og den mestrer det danske brand Neo Noir. Deres kollektioner består af en lang række items som bluser, nederdele, kjoler og bukser, som alle er kendte for deres forførende og feminine udtryk og gode kvalitet. Neo Noir er et moderigtigt brand, som lader sig inspirere af tidens trends for at skabe moderne og nye udtryk, der kan bruges af kvinder i alle aldre og ved en masse forskellige formelle og uformelle lejligheder. Det er dog ikke kun Neo Noirs snit og bløde silhuetter, der bidrager til det feminine udtryk. Det er derimod også deres finurlige mønstre, blonder og flæser samt dristige farvevalg og -sammensætninger, som giver deres kollektioner et ekstra touch af romantik. Dette er også en af grundene til, at Neo Noir ser fantastisk ud ved festlige arrangementer eller i gadebilledet om sommeren. De mange styles har forskellige søde og fine detaljer som for eksempel et bindebånd i taljen, der ydermere bidrager til at udstråle femininitet og elegance. Der er ingen tvivl om, at Neo Noir har tænkt over hver eneste detalje i deres styles, og derfor kan du også være sikker på at iføre dig et stykke tøj i kompromisløst, dansk design. Neo Noir er både til den voksne, klassiske kvinde, men de appellerer også i høj grad til en ung målgruppe, der leder efter et frisk pust af sommervarme og -glæde i deres hverdagsoutfits. Lad dig fortrylle af de mange smukke pastelfarver og prints, og bliv klar til den næste fest eller fødselsdag.


Neo Noir er ikke mere, end hvad de siger


Neo Noir bestræber sig meget på ikke at være mere end det, de giver sig ud for. De står inde for at lave moderigtigt tøj, der følger de nyeste trends og styles, men samtidig er tøjet lavet, så det kan holde i flere sæsoner og sagtens kan bruges i sammensætning med andre kollektioner. Det er tøj, der er lavet til at blive brugt og ikke bare til at ligge i bunden af skabet, når den ene sæson er overstået. Neo Noir er klar over modeindustriens indflydelse på miljøet, og netop derfor gør de en stor indsats for at anvende materialer i deres kollektioner, som er bæredygtige. Med det sagt har de ikke tænkt sig at gå på kompromis med kundernes forventning og kvaliteten af deres tøj.

Brandet går gerne den ekstra mil for at sikre det gode design, der kan kombineres med bæredygtige materialer helt naturligt. Et eksempel, som brandet har indført i nogle af de nyeste kollektioner, er brugen af genbrugte syntetiske fibre, som stadig er med til at skabe blødt og smukt tøj i den klassiske Neo Noir-stil. I forlængelse deraf er det også vigtigt at understrege, at Neo Noir ikke bruger ægte dyrepels i deres produkter. De tror ikke på, at dyr skal lade livet, bare for at vi kan få en flot pels ud af det.

Det er derfor oplagt, at brandet er for den selvbevidste kvinde, som har en holdning til miljø og mode, for hun får nemt ved at fylde sin garderobe med smukke tøjsæt fra det selvbevidste brand.


Leverer trends på klokkeslættet


Uanset om du er på udkig efter iøjnefaldende Neo Noir-kjoler i farverige dyreprint eller en mere afdæmpet nederdel, er du garanteret kvalitet og nyeste trends. De ved, hvad der er in, og samtlige af deres kollektioner er inspireret af tendenser fra den danske og internationale modescene. Du kan derfor også være sikker på, at du er med på moden, hvis du bærer et design fra Neo Noir. Hvis du gerne vil være klædt moderigtigt og lækkert på, vil Neo Noir falde i din smag og du vil derfor altid kunne føle dig helt selvsikker og -bevidst med items fra Neo Noir. De håndplukker en række populære snit, former eller print, som de gør til deres egne ved at tilføre en vis portion romantik, kvalitet og sensualitet. På den måde blender deres design smukt ind i det danske modebillede, samtidig med at være unikke og tro mod egne looks. Neo Noir har øje for detaljer, og hvad end du har set dig lun på i deres kollektion, er der lagt meget tanke bag. Du er ikke i tvivl om, at der er kræset for materialevalg, farvesammensætninger og design, da det skinner igennem alle deres styles. Browse igennem vores mange styles fra Neo Noir allerede i dag!


Kombiner det rå look med det feminine udtryk


På trods af at Neo Noirs kollektioner og design emmer af sensualitet og romantik, formår de dog også at skabe mere afdæmpede styles. Essensen af Neo Noir er moderigtigt tøj til den kvalitetsbevidste kvinde, og derfor finder du både T-shirts og bluser i enkle design og farvevalg, da enhver tøjkrise kan reddes ved at have en række ‘basic styles’ i garderoben. I deres forskellige kollektioner er der altså lige dele feminine styles med blonder og forførende snit samt mere afdæmpede og til tider rå design. Det gør det muligt at sammensætte forskellige looks og udtryk alt afhængigt af anledning og humør.

Hos Miinto har vi et bredt udvalg af forskellige styles fra lækre Neo Noir, der venter på at få et nyt hjem! Shop de sødeste og hotte styles, så du er klar til den næste festlige begivenhed som en barnedåb, fødselsdag eller jubilæum! Du kan også allerede nu gøre din forårs- og sommergarderobe klar med nogle fine produkter fra Neo Noir. Hvis du også nyder det lette og elegante look, er der helt sikkert noget for dig blandt Neo Noirs mange smukke items! Desuden er brandet helt ideelt til dig, der ønsker at få mere farve ind i garderoben – men på en afdæmpet måde. Neo Noir har en lang række items i sarte og søde farver, der er med til at udstråle elegance og femininitet. Gå på opdagelse i det vidunderlige univers hos Miinto allerede i dag og drag fordel af gratis fragt ved køb på over 499,-. Du kan både let sortere efter forskellige kategorier af items fra Neo Noir såvel som filtrere din søgning og tilpasse størrelser, farver og prisklasser. Med en fin bluse, nederdel, bukser eller andet fra Neo Noir kan du være sikker på at blive en del af modebilledet på bedste vis!


Find det nyeste fra Neo Noir hos Miinto


Hver sæson sender Neo Noir selvfølgelig nye kollektioner ud, og hos Miinto gør vi altid vores bedste for, at du kan finde et stort udvalg af det ene og det andet her på siden. Hvis du står og mangler en flot kjole med mange farver til den næste store familiefest, kan du finde den her på siden. Mangler du en smart bluse til et arrangement med arbejdet, kan du også finde sådan en her. Måske finder du ovenikøbet også et par flotte bukser, der passer endnu bedre til den nye bluse.

Neo Noir har altid noget for enhver smag i print og farver. Den afslappede kvinde kan nemt finde et helt sæt tøj, som hun kan bruge derhjemme i hverdagene eller på en tur med familien i byen. Den meget modebevidste kvinde kan finde et upstylet sæt tøj, hvor der kun mangler lidt ekstra tilbehør, for at du har et helt sæt klar.

For hver ny kollektion tilføjer vi her hos Miinto nye varer, og du kan derfor altid vende tilbage og lade dig inspirere. Vi er sikre på, at du altid kan finde mindst én ting, der falder i din smag, og som du næsten ikke kan undvære i din garderobe. Og du kan være sikker på, at du kommer til at bruge et stykke tøj fra Neo Noir i lang tid. Ikke kun fordi det er smukt, men også fordi det er behageligt.

Ryd alle filtre

Neo Noir

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.