Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- I Fri retur indtil 16. januar, 2023
Gratis retur indtil d. 16. Januar 2023
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Back

New Era

New Era er en amerikansk producent af kasketter, modetøj og accessories, som har beriget modebranchen med lækre og unikke kasketter siden 1920. Erhardt Koch er den kreative sjæl, som lancerede New Era i 1920, hvor produktionen primært bestod af kasketter, men brandet har siden udvidet produktsortimentet med herretøj og accessories – at designe og producere cool og trendy caps er dog stadig brandets prioritet. New Era blev lanceret med en vision om at designe caps til amerikanske baseballspillere, men brandets produktsortiment blev så populært, at Erhardt Koch var nødt til at udvide produktionen. Derfor voksede brandets popularitet op gennem 40´erne og 50´erne, hvor kasketter fra New Era indtog de amerikanske universiteter og skoler.

Perfekt pasform og fit

Opskriften dengang såvel som i dag er at designe og producere kasketter med en perfekt pasform og fit, hvorfor kasketterne er behagelige og sidder, som de skal. Derudover er New Era garant for cool og trendy kasketter med meget ´street credit´, hvorfor brandet er populært hos moderigtige unge. Derfor ses produkter fra New Era ofte på amerikanske kendisser og sportsstjerner, som betages af New Era´s klassiske look med unikke logoer fra gamle og sagnomspundne baseballhold.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af accessories fra Eastpak. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Filter

663 resultater

  • 1
  • 2
  • 7

Side 1 af 7

Næste
  • 1
  • 2
  • 7

Side 1 af 7