Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Nike
Back

Nike

Lad dig forføre af et skønt univers med komfortabelt sportswear, hvor der er fokus på funktionalitet og design. Med Nike er du altid klædt både praktisk og pænt på. Nike har med sit skarpe øje for funktionalitet, kvalitet og design positioneret sig som en værdifuld spiller på markedet inden for active sportswear og athleisure. Deres mange kollektioner til kvinder bærer præg af flotte designs og innovative løsninger, så du er garanteret et fedt look, uanset om du er på vej i sportshallen eller på arbejde. Gør dig selv en tjeneste og lad det stilsikre brand støtte dig igennem alle typer aktiviteter i hverdagen. Med deres tøj i åndbare og svedabsorberende materialer er du klædt ordentligt og funktionelt på hver gang, du træder ud ad døren.

Skab en funktionel og flot garderobe med Nike-sportswear

Hvad end du er på udkig efter et par lækre løbetights i et fleksibelt og åndbart materiale eller en behagelig sports-bh, som støtter dig i alle bevægelser, er du sikret kvalitet og design med. Nike er alt andet end kedelig, og de formår med deres mange kollektioner at tænke ud af boksen i forhold til funktionalitet og æstetisk udtryk. Når du iklæder dig Nike, er du altså ikke bare klædt praktisk på, men altså også smart. Foruden at lave smart og praktisk tøj til kvinder i hele verden er brandet tilmed også kendt for deres uimodståelige sneakers. Du finder derfor både Nike-sko, hvor der er kræset for detaljer i form af finurlige mønster- og farvesammensætninger, og mere afdæmpede og neutrale løbesko, hvor fokus især har været på at skabe fodtøj, som kan præstere på alle baner

Komfortabelt og moderne træningstøj til kvinder

Hvis der er én ting, man kan sige om Nike, så er det, at de har fingeren på pulsen. De ved, hvad der rører sig i det internationale modebillede, og deres kyndige designere lader sig konstant inspirere af forskellige trends fra catwalks i hele verden, som de herefter formår at transformere over i deres innovative og behagelige sportswear til kvinder. For det populære brand handler det om at skabe moderne og funktionelt sportstøj til kvinder uden at gå på kompromis med design. Det er i særdeleshed dét, der har skabt deres stærke position på markedet.

Designsamarbejder, der gjorde sig bemærket

Brandet formår hele tiden at forny sig, og for dem handler det i lige så høj grad om at nyfortolke på gamle klassikere som at skabe nye og innovative designs. Derfor indgik de i 2017 et designsamarbejde med den ikoniske designer Virgil Abloh, hvis coolness og kreative sind skulle genfortolke på en række klassiske Nike-sko. Selv har Abloh været kreativ direktør for Kanye West, og hans designs er kendt for at befinde sig i den kuriøse ende. I en tid, hvor flere og flere sportsproducenter indgår samarbejder med kendte designere, kan det være svært at få ørenlyd. Det må man dog sige, at de fik med deres genfortolkning af de ti mest populære Nike-sko nogensinde, der blev en verdensomspændende succes. Blandt disse finder du således de kendte Air Max, Air Force og Air Jordan.

Filter

1530 resultater

Side 1 af 16

Næste

Side 1 af 16