GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
0 DKK
Forside Brands Nike

Nike (219)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

219 Produkter fundet

Nike

Nike er uomtvisteligt en af verdens mest velrenommerede og innovative producenter af modetøj og sportstøj til store såvel som små. Derfor er Nike et moderne brand, som på bedste vis formår at kombinere unikt design med innovative materialer og produktionsmetoder.

Derfor er Nike altid garant for modetøj og sportstøj i den bedste kvalitet. Med andre ord – Nike er et kvalitetsbrand, og brandet er leverandør af sports- og modetøj til nogle af de største stjerner i verden såsom Rafael Nadal, Cristiano Ronaldo, Kobe Bryant, Lebron James og Kanye West.

Den fantastiske fortælling om Nike tog sin begyndelse i 1964, hvor Bill Bowerman og Phil Knight lancerede virksomheden Blue Ribbon Sports, som blev omdøbt til Nike i 1979. Navnet til brandet med mottoet ´Just do it´ er inspireret af sejrsgudinden i græsk mytologi, Niké, og er et symbol på Nikes bestræbelser på at blive det førende brand i verden. Nike er godt på vej, idet brandets Swoosh-logo er det mest kendte brand i verden.

Derudover er Nike garant for flere årlige kollektioner af modetøj, sportstøj, sko og accessories såsom kasketter, ure og solbriller, som kollektion efter kollektion imponerer med lækre produkter, som opfordrer til en aktiv livsstil. Derfor er Nike et brand med en sans for at berige moderigtige og sportsglade børn og voksne med lækkert sports- og modetøj, som er en kombination af casual modetøj, sportstøj og streetwear.

Med andre ord – Nike er et unikt brand med et stort og mangfoldigt produktsortiment, som er synonym med fremragende kvalitet og lækkert design med unikke motiver og print. Derfor er Nike et brand, som formår at kombinere tidligere, nuværende og kommende trends i nye kollektioner af sports- og modetøj i alskens farver og design. 

Filter

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands