Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

NN07

Med NN07 får du fingrene i klassisk mode i virkelig høj kvalitet. Det er kompromisløse kreationer, du kan få glæde af gang på gang, og som du vil elske at have i garderoben. Det er items, der er sikre vindere.

Målet med NN07 er at skabe tidløst og enkelt herretøj, som kan danne grundlaget for masser af lækre looks. Deres styles er simple og elegante, og de emmer af skandinavisk minimalisme. Samtidig har de et mål om at skabe tøj til mænd, der gerne vil søge væk fra alt det sorte. Selvom deres design i vid udstrækning er skandinaviske og minimalistiske, bliver der derfor gjort brug af farver, således at du kan være stilsikker uden at måtte holde dig inden for gråtoneskalaens faste rammer.


Morgendagens klassikere – i dag


NN07 har et mål om at skabe klassiske design, du kan bruge igen og igen og igen. Du finder i deres udvalg alle de essentielle items, du ganske enkelt ikke kan undvære. Det er produkter, alle moderne mænd bør have i deres garderobe, og som lægger grundlaget for massevis af lækre outfits.

Dette brand skaber imidlertid ikke blot klassikere. De skaber klassikere med et moderne twist, som gør dig klar til at indtage morgendagen. Produkter fra NN07 kan du altså både få glæde af i dag, i morgen og om mange år. Morgendagens klassikere er her nu, og du kan style dem på et væld af forskellige måder, alt efter hvad der giver mening for netop din personlige stil, den konkrete situation og sæsonen.


Japansk perfektionisme møder skandinavisk design


Mændene bag NN07 er stærkt inspireret af japansk perfektionisme. Derfor efterstræber de også altid på at levere mode, der er intet mindre end perfekt. De er ganske enkelt kompromisløse, når det kommer til deres design, og du får derfor også tøj, hvor intet er overladt til tilfældighederne, når du shopper dette brand.

Den japanske perfektionisme fusioneres hos NN07 med skandinavisk minimalisme. Det resulterer i produkter, der kan det hele, men ikke praler. Det er styles, der er indbegrebet af enkel elegance, og hvor hver eneste lille detalje er nøje overvejet. Hvad end du shopper jakker, skjorter, bukser eller T-shirts fra dette mærke, får du kvalitet hele vejen igennem – både i forhold til design og materialer.


Skab den solide basisgarderobe med NN07


Grundlaget for en lækker personlig stil er altid en solid basisgarderobe. Uanset hvor sprudlende, unik og festlig din tøjstil ellers er, er det ganske enkelt ikke til at komme uden om de gode, gamle klassikere, der altid kan redde dig ud af diverse tøjkriser. Dine essentials kan bruges sammen med alverdens forskellige andre items, og dermed kan du skabe dit eget look.

Hos NN07 finder du netop masser af skønne ting til basisgarderoben. Det er essentielle produkter, du kan få glæde af igen og igen, men det betyder heldigvis ikke, at de er kedelige. De er lækre i al deres enkelhed, og det er netop dette, der kendetegner NN07. NN i navnet står for No Nationality, og dette henviser til, at brandet er omfavnende og relevant for alle stil- og kvalitetsbevidste mænd uanset alder, nationalitet og personlig stil.

Ryd alle filtre

NN07

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.