Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

NOBIS

Nobis er en canadisk producent af overtøj, modetøj og accessories, som er lanceret med en mission om at designe og producere beklædningsgenstande til den hårde canadiske vinter. Nobis har siden starten været et populært brand i Canada, og brandet er ved at indtage den europæiske modebranche, hvor det lækre produktsortiment sammenlignes med Canada Goose.

Nobis designer et stort udvalg af lækre og moderigtige sweatere samt accessories såsom huer, handsker og tørklæder, men brandet er primært kendt for en mangfoldig selektion af vinterjakker i fremragende kvalitet. Derfor er en vinterjakke fra Nobis altid synonym med en varm og behagelig vinter – i hvert fald så længe man befinder sig udendørs.

Derudover er dame- og herrejakker såvel som sweatere og accessories produceret i lækre materialer, hvorfor Nobis er garant for kvalitetsprodukter med stor slidstyrke og god komfort. Med andre ord – Nobis er leveringsdygtig i faconsyede vinterjakker, sweatere, cardigans og accessories, som er udført i et neutralt farvevalg, men beriget med en masse spændende detaljer.

Inspirationskilderne bag det kreative og lækre design fra Nobis stammer fra barndommen, familien, ferier, naturen og vejret – Nobis inspireres af alt. Derfor er Nobis synonym med lækkert design og god kvalitet, som med garanti holder enhver varm og trendy hele vinteren igennem.

Ryd alle filtre

Nobis

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.