Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

NORSE PROJECTS

Norse Projects er et dansk designbrand, der siden 2004 har produceret eksklusivt herre- og dametøj af høj kvalitet. Brandet er særlig kendt for at designe kollektioner, der blander det bedste fra streetwear med avanceret mode. Hos Miinto er vi helt vilde med det ikoniske brand. Her på siden kan du finde et stort udvalg af mode fra Norse Projects. Find dine favoritter fra det populære brand allerede i dag.


Stort udvalg af modetøj til herre og dame fra Norse Projects


Hvis du ikke kan få nok af stilbevidst mode, så kan du med fordel holde øje med det eksklusive tøjmærke. Det fremadstormende brand designer nemlig iøjnefaldende kollektioner sæson efter sæson, hvilket er din garanti for påklædning, der er helt up to date med de nyeste tendenser. Med Norse Projects får du alt andet end traditionelt og kedeligt hverdagstøj. Brandet formår nemlig at skabe kollektioner, der kan fremhæve det unikke ved din personlige stil.

Hos Miinto tilbyder vi et bredt sortiment af modetøj fra Norse Projects til både herre og dame. Du finder blandt andet alt fra shorts og poloer til trøjer og hoodies samt meget, meget andet. Når du shopper tøj fra det kvalitetsbevidste brand, kan du være sikker på at være rigtig godt klædt på fra top til tå. Med Norse Projects kan du få et komplet outfit med kant, som passer perfekt til både hverdag og fest.

Norse Projects har stor erfaring og ekspertise i at fremstille tøj, der virkelig kan holde til at blive brugt. Uanset om du shopper tøj til basisgarderoben eller high end fra den seneste kollektion, kan du være sikker på at finde items, der er lidt ud over det sædvanlige. Tøjet er ikke bare super moderne at se på, det er også særlig behageligt at have på.


Fuldend din garderobe med lækre styles fra det danske brand


Norse Projects er lig med tøj, som du formentlig har lyst til at gå i igen og igen. De mange enkle items gør det nemlig muligt at sammensætte flere forskellige udtryk, hvilket er din garanti for tøj, der i virkeligheden aldrig går helt af mode. De mange basiselementer klæder stort set enhver stil og kropstype, og det er i virkeligheden kun din fantasi, der sætter grænsen for sammensætningen af lækre tøjdele.

Norse Projects har en helt særlig evne til at kæle for selv den mindste detalje, hvilket sikrer en ekstra god holdbarhed til tøjet. Med det modebevidste brand har du på mange måder alt, du skal bruge for at sammensætte den perfekte garderobe. Hos Norse Projects finder du nemlig både et stort udvalg af lækre basiselementer, men udfordrende og mere anderledes styles vinder mere og mere frem i kollektioner – dog altid med fokus på de skandinaviske kvaliteter.

Hvis du ikke vil gå på kompromis med din påklædning, er Norse Projects det helt oplagte valg for dig. Du kan eventuelt fuldende looket med en kasket eller beanie fra det stilfulde brand, hvis du vil understrege det moderne, rå eller ekstravagante ved dit outfit. Kollektionerne har masser af kant og sjæl, hvilket er det helt ideelle udgangspunkt for tøj, som du formentlig vil elske at bruge i lang tid.

Ryd alle filtre

Norse Projects

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.