Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Back

Notabene

I mere end to årtier har Notabene leveret fodtøj som støvler, sko og sandaler til kvalitets- og modebevidste kvinder. De har ganske enkelt mere end 20 års erfaring med at designe og fremstille fodtøj, og de udvikler løbende på deres design og udtryk. Deres vision er at være førende inden for design af kvalitetssko til kvinder, der søger fodtøj, hvor æstetik og komfort går op i en højere enhed. Notabene går ikke på kompromis med deres skarpe øje for kvalitet, design og detaljer, da det netop er dét, der gør dem enestående. Hos Miinto.dk finder du et væld af Notabene støvler, sko og sandaler, og vi sørger for at opdatere udvalget, således du altid kan få fingrene i moderigtigt fodtøj.

Notabene har fokus på godt håndværk og lækre materialer

Manden bag Notabene sko er Martin Friis, som, med en arbejdsom indsats og et stort fokus på materiale, kvalitet, kreativitet og komfort, skaber kvalitetssko til kvinder. Friis bringer skoene til live på et par håndplukkede og nøje udvalgte familieejede værksteder i Italien, og de har en bæredygtig tilgang til design, idet de kun benytter 100% europæiske materialer, som alle er biprodukter fra fødevareindustrien og naturen. Notabene anser det som den mest ansvarlige holdning, når der arbejdes med materialer som læder, skind og pels. Fælles for alle Notabene støvler, sko og sandaler er, at de er håndlavede og lavet med stor respekt for det gamle og stolte håndværk af skomageri. Brandet skaber fodtøj til stilbevidste kvinder i udsøgte materialer med det formål, at Notabene sko skal kunne vare flere sæsoner.

Opgradér din garderobe med eksklusive sko fra high-end brandet Notabene

Danske Notabene er i konstant udvikling, og de designer eksklusivt fodtøj som sko, støvler, stiletter, sneakers og sandaler, der kan løfte dit look til nye højder. Med mere end 20 år inden for modebranchen har Notabene positioneret sig som skaberen af eksklusive skodesign i høj kvalitet. I deres udvalg finder du både de klassiske og tidløse design i sort og brunt læder, der ganske enkelt kan mikses og matches med et væld af outfits. Der er tale om stilsikre skodesign, der sætter prikken over i’et på dit look på en enkel og elegant måde. Omvendt finder du også skodesign, som finder inspiration i tidens trends og tendenser og afspejler 1:1, hvilke prints, nuancer, mønstre, detaljer og snit der præger modebilledet. Dog sætter Notabene deres eget præg på skoene, hvilket især kommer til udtryk i materialevalg. Kombinationen af skandinavisk design, godt håndværk og et skarpt øje for detaljer har gjort Notabene til et genkendeligt og højtelsket brand i hele Skandinavien.

Notabene støvler, sko og sandaler hos Miinto.dk

Hos Miinto.dk finder du et væld af styles fra det populære brand, og uanset om du er på udkig efter et par elegante støvletter, en sko prydet med pels eller en iøjnefaldende stilet, kan du finde inspiration her på siden. Notabene har fingeren på pulsen, og de ved, hvad der rør sig på den internationale scene. Akkurat som det gør sig gældende med Billi Bi og Vagabond. Ud over at skabe skodesign, der afspejler tidens trends og tendenser, samarbejder de indimellem med andre designere. Heriblandt den italienske skodesigner Roberto Festa, som har sat sit præg på Notabene støvler, sko og sandaler og tilført dem et ekstra strejf elegance, italiensk passion og kvalitet.

Filter

0 resultater

Ingen produkter fundet

Prøv igen med et andet søgekriterie.