Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

NOTES DU NORD

Notes du Nord fusionerer klassisk art deco med det rå og ukontrollerbare. De balancerer elegante og eksklusive materialer med spændende snit og spidsfindige detaljer. De elsker at lege med kontraster og overraskende elementer i deres gennemførte kvalitetsprodukter.

Notes du Nord er et dansk brand med et tydeligt internationalt outlook. De holder sig således ikke blot til de klassiske designkonventioner, du typisk forbinder med Skandinavien, men har derimod deres helt egen agenda. De prioriterer de solide og lækre materialer højt, og du kan derfor også forvente at få produkter, der i sandhed føles som en drøm at have på, når du køber Notes du Nord.


Art deco møder det upolerede og rå


Den største inspirationskilde hos Notes du Nord er art Deco-stilen, som var det helt store i 20’erne og 30’erne i især USA og Frankrig. Art Deco er lig med overdådighed og eksklusivitet, og stilarten er generelt håbefuld. Den forbindes ofte med finurlige mønstre, masser af buer og lækre pastelfarver. Derudover byder den ofte på perler, pynt og glitter i lange baner.

Selvom denne stilart og strømning danner fundamentet for Notes du Nord, bruger de ikke Art Deco i den klassiske og ofte pyntede forstand. De kombinerer derimod alt det bedste fra Art Deco med det rå og upolerede. På den måde bliver der skabt et kontrastfyldt designunivers, som er noget helt for sig. Du kan således selv afgøre, om du vil fremhæve det pyntede og fine ved tøjet, eller om du vil dresse det ned og sætte fokus på de rå elementer. Ved at style tøjet på forskellig vis, bliver det til dit helt eget.


Forkæl dig selv med Notes du Nord


Noget af det, der er kendetegnende for Art Deco-stilen er luksus. Det hele emmer af eksklusivitet og ekstravagance, og dette har det danske mærke inkorporeret i deres kreationer. Det vil sige, at de altid kun gør brug af de absolut lækreste materialer, de kan finde. Det giver dig tøj, der ganske enkelt føles som en drøm imod din hud, og som derudover forbliver flot.

Hos Notes du Nord går de altså ikke på kompromis. De skaber derfor også selv deres mønstre og print. Det betyder, at du får nøje gennemtænkte produkter, der er noget helt for sig, når du vælger at købe tøj fra netop dette mærke. Det er ren selvforkælelse at iklæde sig smukt og udsøgt tøj dag efter dag, og det kan du gøre med Notes du Nord.


Klassiske styles med et moderne islæt


Notes du Nord har en forkærlighed for det klassiske og den tidløse elegante. Dette krydrer de med et moderne touch, og dermed bliver brandet ved med at være relevant for ægte fashionistaer. Skønheden ligger med Notes du Nord-tøj i detaljerne, som der altid er gjort meget ud af. Det er altså velgennemtænkt og delikat tøj, som du kan få glæde af gang på gang.

Du finder i udvalget feminine kjoler og nederdele med fine print og mønstre. Du finder ligeledes stilede bukser, smukke sweatere og cool jakker. Dermed er der rig mulighed for at sammensætte en garderobe, hvor det rå møder det pyntede, og hvor kontraster er et bærende element.

Ryd alle filtre

Notes Du Nord

Side 1 Af 3

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.