GRATIS FRAGT OVER 499,- OG FRI RETUR T.O.M. 15/1 2019
0 DKK
Forside Brands Nude

Nude (11)

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

11 Produkter fundet

Nude

Nude
Nude er et svensk brand med en super evne til at fusionere skandinavisk design med italiensk kvalitet, temperament og charme, og det innovative brand blev en del af modebranchen i 2010. Brandet er lanceret med det fulde Nude of Scandinavia, og nye kollektioner er altid klar med et bredt sortiment af sko og støvler, der appellerer til den stil- og kvalitetsbevidste kvinde med kant, karakter og et moderigtigt look.

Designteamet hos det svenske brand har ikke været samlet i mange år, men ikke desto mindre har de talentfulde designere skabt et look, der indfanger det smukke ved den skandinaviske livsstil og sans for mode. Nude har, med andre ord, en tendens til at forkæle den kræsne fashionista med et sofistikeret, smart og feminint look, hvor kreative detaljer, flotte farvevalg og unikke linjer skaber en smuk helhed.

Alle nye styles er produceret i Italien, udført i italiensk læder og resultatet af fremragende håndværk, og det italienske touch er med til at løfte helhedsindtrykket og tilføre et unikt præg til alle nye sko fra det svenske brand. Nye kollektioner består af en velvagt samling af modesko, støvler, sandaler, sneakers og pumps, som kan komplimentere eller agere kontrast til et væld af nye, moderigtige styles. 

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis t.o.m. 15/1 2019

Shop lokalt online

Hos Miinto handler du fra lokale danske butikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

100.000+ produkter

Fra mere end 7000 brands