Fri fragt ved køb over 499,- | Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Shop fra de bedste uafhængige tøjbutikker
Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR
Kurv
0

Din kurv er tom

Forside Brands NUDE

NUDE (6)

Nude
Nude er et svensk brand med en super evne til at fusionere skandinavisk design med italiensk kvalitet, temperament og charme, og det innovative brand blev en del af modebranchen i 2010. Brandet er lanceret med det fulde Nude of Scandinavia, og nye kollektioner er altid klar med et bredt sortiment af sko og støvler, der appellerer til den stil- og kvalitetsbevidste kvinde med kant, karakter og et moderigtigt look.

Designteamet hos det svenske brand har ikke været samlet i mange år, men ikke desto mindre har de talentfulde designere skabt et look, der indfanger det smukke ved den skandinaviske livsstil og sans for mode. Nude har, med andre ord, en tendens til at forkæle den kræsne fashionista med et sofistikeret, smart og feminint look, hvor kreative detaljer, flotte farvevalg og unikke linjer skaber en smuk helhed.

Alle nye styles er produceret i Italien, udført i italiensk læder og resultatet af fremragende håndværk, og det italienske touch er med til at løfte helhedsindtrykket og tilføre et unikt præg til alle nye sko fra det svenske brand. Nye kollektioner består af en velvagt samling af modesko, støvler, sandaler, sneakers og pumps, som kan komplimentere eller agere kontrast til et væld af nye, moderigtige styles. 

Filter Ryd alt

KØN

Kategorier

UNDERKATEGORI

Størrelser

Farver

Pris

Pris mellem - DKK

6 Produkter fundet

Brug for hjælp?

Kontakt os her
eller find svar i vores FAQ

Gratis retur

Byt eller returner din ordre gratis indenfor 14 dage

Shop lokalt online

På Miinto viser vi mode fra over 300 tøjbutikker

Hurtig levering

Fri fragt ved køb for over 499,-

+100.000 produkter

Fra mere end 2.000 brands