Fantastisk udvalg fra mere end 3.000 brands | Gratis fragt ved køb over 499,- og gratis retur
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands NUDE
Back

NUDE

Nude er et svensk brand med en super evne til at fusionere skandinavisk design med italiensk kvalitet, temperament og charme, og det innovative brand blev en del af modebranchen i 2010. Brandet er lanceret med det fulde Nude of Scandinavia, og nye kollektioner er altid klar med et bredt sortiment af sko og støvler, der appellerer til den stil- og kvalitetsbevidste kvinde med kant, karakter og et moderigtigt look.

Designteamet hos det svenske brand har ikke været samlet i mange år, men ikke desto mindre har de talentfulde designere skabt et look, der indfanger det smukke ved den skandinaviske livsstil og sans for mode. Nude har, med andre ord, en tendens til at forkæle den kræsne fashionista med et sofistikeret, smart og feminint look, hvor kreative detaljer, flotte farvevalg og unikke linjer skaber en smuk helhed.

Alle nye styles er produceret i Italien, udført i italiensk læder og resultatet af fremragende håndværk, og det italienske touch er med til at løfte helhedsindtrykket og tilføre et unikt præg til alle nye sko fra det svenske brand. Nye kollektioner består af en velvagt samling af modesko, støvler, sandaler, sneakers og pumps, som kan komplimentere eller agere kontrast til et væld af nye, moderigtige styles.

Filter

68 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1