Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Nümph

NÜMPH skaber tøj til den selvstændige og optimistiske unge kvinde, der ikke er bange for opmærksomhed og gerne skiller sig ud gennem sin personlige stil. Brandet er farverigt og underfundigt og er ikke bange for at eksperimentere.

Her på siden finder du vores sortiment af kreationer fra NÜMPH. Brandet favner bredt, og uanset din personlige stil er der således gode muligheder for, at du forelsker dig i netop dette mærke og dets mange finurlige design.

Til stærke, unge kvinder, der altid har hjertet med sig

Brandet NÜMPH er opkaldt efter de mytologiske nymfer. Ifølge græsk mytologi er de hver især knyttet til et særligt sted i naturen og bor eksempelvis i vandet eller i bjergene.

Nymfer er kendte for at være overnaturligt stærke. Samtidig er de enormt skrøbelige og sårbare, fordi de har hjertet med sig i alt, hvad de gør. Sådan er det også hos NÜMPH, hvor designerne lægger hjerte og sjæl i deres kreationer og skaber styles til kvinder, der – ligesom nymferne og dem selv – på én gang både er stærke og sårbare.

Vil du have moderne kreationer, der kombinerer det stærke og det sårbare, det feminine og det rå samt det finurlige og det klassiske, er du landet det rette sted. NÜMPH er for kvinder, der går deres egne veje og ikke er bange for at udleve deres fulde potentiale med unikke design.

NÜMPH byder på håndtegnede mønstre, smukke farver og fine detaljer

Hos NÜMPH har de et ønske om at skabe et finurligt og farverigt brand, der overrasker. De vil tilføje dét der ekstra til din garderobe, som gør den til noget helt særligt. Derfor eksperimenterer de også gerne med deres design og disker gang på gang op med styles, der virkelig er noget for sig.

Du finder i sortimentet fra NÜMPH et bredt udvalg af kreationer prydet af håndtegnede print. De eksperimenterer desuden gerne med former, snit, materialer og detaljer for at give dig styles, der får dig til at skille dig ud fra mængden.

Hele holdet bag det gennemførte brand har en brændende passion for fashion og ønsker at se dig udfolde dig igennem din personlige stil. Med dit outfit kan du vise hele verden, hvem du er, og det er netop dette, der er formålet med NÜMPH.

Shop her på siden, og få hurtig levering

Når du shopper NÜMPH – eller vores mange andre brands – her hos Miinto, kan du naturligvis forvente hurtig levering. Som regel vil du modtage din pakke inden for 1-3 hverdage, og vi kan sende både til pakkeshop og til din hjemmeadresse. Det er helt op til dig, hvad du foretrækker.

I sortimentet fra NÜMPH finder du alt, hvad du har brug for, for at kunne skabe et lækkert og personligt look. Hvad end du søger smukke kjoler, varme sweatere, cool skjorter eller noget helt fjerde, har NÜMPH noget for dig. Tag blot et kig på det brede sortiment, og find dine nye yndlingsitems.

Filter

89 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1