Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Núnoo

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

NÚNOO

Nunoo lever for at skabe lækre tasker inspireret af det pulserende og mangfoldige byliv. Deres forskellige kollektioner og styles udspringer fra ideen om at skabe rå look med et twist til kvinden, der elsker at eksperimentere med sit look.

Nunoo har på relativ kort tid positioneret sig som et anerkendt og velkendt brand inden for den skandinaviske modebranche. Brandet blev grundlagt tilbage i 2015 af søstrene Pia og Naja Silfen, der begge havde et ønske om at skabe skønne tasker i høj kvalitet til overkommelige priser. Deres finurlige og kreative univers er inspireret af alt fra nutidig fashion, genbrug, farver, materialer og styles. Søstrene har sans for design, og de er kompromisløse, når det kommer til at eksperimentere med materialer, print, farver og detaljer, hvilket er kendetegnende for deres mange tasker. Nunoo skaber tasker til den modebevidste kvinde, der både er på jagt efter funktionalitet og lækkert design i tasker, og grundet deres gode kvalitet er der tale om en tidløs investering.


Funktionelle og trendy Nunoo tasker


Udover at skabe tasker i et unikt og særpræget design har Nunoo stort fokus på funktionalitet. Deres forskellige tasker er derfor yderst rummelige, og langt de fleste har flere stropper, hvilket gør det muligt at bære dem forskelligt. Der er nemlig både stropper, så du kan bære den i hånden, over skulderen eller på tværs af overkroppen. Det betyder, at du i løbet af dagen opnår mere fleksibilitet – både i forhold til ergonomi og styling muligheder. Nunoo tasker blev hurtigt en favorit, da de kan styles på en lang række forskellige måder. Uanset om du er på udkig efter en praktisk og fed taske til sommerens festivaler eller en mere elegant taske til mere festlige anledninger, finder du den med garanti hos søstrene Pia og Naja Silfen. Jo større taskerne er, jo flere og ikke mindst større rum får du. Vælger du en mere klassisk taske i sort, er du sikret en taske, der kan styles på flere forskellige måder, hvorimod en mere farverig taske med print kan pifte dit look op.


Lædertasker i eminent kvalitet


Nunoo skaber både lækre tasker i ruskind og vasket skind, og hvis du vælger en taske i vasket skind, får du en lædertaske, som både er utrolig slidstærk og modstandsdygtig. Kvaliteten er vigtig for søstrene Silfen, og derfor går de ikke på kompromis med kvaliteten af deres flotte design. Med tiden vil læderet få et endnu mere råt og lækkert look, da det patineres. Hvis du gerne vil udskyde denne proces lidt længere, bør du overveje at pleje din lædertaske på samme måde, som du plejer andre items i læder som sko og jakker. På den måde forlænger du din taskes levetid. Nunoo har konstant en finger på pulsen, og de ved om nogen, hvad der rør sig på den internationale modescene. Selve taskernes design er meget karakteriseret for brandet, men de har derimod en legende og eksperimenterende tilgang til farver, mønstre og detaljer. Der er tydelige islæt af deres inspirationskilder i designet, og netop derfor finder du både spraglede og mere stilrene tasker i deres mange kollektioner.

Ryd alle filtre

Núnoo

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.