Gratis retur indtil d. 16 jan, 2023 l Bestil inden d. 18 dec for levering før jul
Bestil dine gaver før 18/12
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR indtil d. 16. Januar 2023

Forside Brands Obey
Back

Obey

Obey er et amerikansk brand såvel som en kulturel revolution, som er startet af Shepard Fairey. Det hele startede med et klistermærke med teksten ´Obey´, som Shepard Fairey tegnede i 1989, mens han studerede på Rhode Island School of Design.

Siden har Fairey fortsat konceptet, og i 2001 blev Obey Clothing lanceret, som er garant for casual modetøj til mænd og kvinder. Derudover er Obey synonym med et unikt udvalg af t-shirts, hvor hver t-shirt er beriget med en ny, trendy fortolkning af ´OBEY´.

Med andre ord – dame- og herretøj fra Obey er domineret af en lækker kollektion af t-shirts, men brandet er også karakteriseret ved skjorter, jeans, jakker, hættetrøjer, sweatshirts og accessories såsom tasker, smykker, tørklæder, huer og caps. Fra et designmæssigt perspektiv er Obey kendetegnet ved et casual og trendy look, som er inspireret af forskellige stilarter som fx kunst, graffiti, militærtøj og workwear.

De talentfulde designere hos Obey, som skal transformere de kreative motiver til casual og trendy modetøj, er Mike Ternosky og Erin Wignall. De to designere har med stor succes skabt et brand med et look og en kultur, som er synonym med unikke idealer, der appellerer til mode- og samfundsbevidste unge mænd og kvinder.

Filter

548 resultater

  • 1
  • 2
  • 6

Side 1 af 6

Næste
  • 1
  • 2
  • 6

Side 1 af 6