Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

OFF WHITE

Off-White blev grundlagt i 2012 af amerikanske Virgil Abloh og har hovedsæde i Milano. Abloh har om nogen skabt et designunivers i løbet af ganske få år. Det tætte forhold til moderen, der var syerske, kombineret med en uddannelse som arkitekt har givet den ghanesiskfødte amerikaner en spændende profil i mode-mekkaets verden. Lynhurtigt blev hans designæstetik grebet af verdenskendte skuespillere og musikere, som sidenhen har sikret Off-White en unik platform på de sociale medier, hvor det sidste nye sker først. Det er top cool streetwear direkte fra de internationale metropoler. Det er tøj, sko og tilbehør i ukurante snit og avantgarde detaljer, som får hvert item til at skille sig ud fra kommercielle mærker. Du kan pryde dit look med et eksklusivt fashion brand, som er alle pengene værd. Kvalitetsmaterialer og ypperste skrædderhåndværk er nemlig forenet med Ablohs stjernestatus og æstetiske sans. Brandet er især kendt som et af de modehuse, der sætter dagsordenen, når det kommer til moderne streetwear. Måske tasker, hoodies og sko med diagonale zebrastriber får nogle klokker til at ringe? Eller det ikoniske bælte der til forveksling ligner gult advarselstape? Det er svært ikke at lægge mærke til Off-White, der arbejder i spændingsfeltet mellem streetwear og high fashion.


Off White - en ukonventionel vej til modebranchen


Når man kigger på Off-Whites designs, kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at Virgil Abloh på ingen måde tog den slagne vej til tjansen som international modedesigner. Abloh har en bachelor som civilingeniør og en kandidat i arkitektur , så at han skulle starte et succesfuldt modehus, lå ikke ligefrem i kortene. Men hans åbenlyse talent inden for skitsering har vist sig at være en force, når nye skrædderteknikker skal afkodes og fremtidige kollektioner er på tegnebrættet. Men hvis du kigger nærmere på hans designs, er hans baggrund i arkitektur nem at spotte. Han bruger Off-White til at dekonstruere og rekonstruere kunsthistorie, grafisk design og ungdomskultur, hvilket resulterer i helt unikke designs og kollektioner. Ikonografi af amerikanske byer og diagonale linjer er hovedinspirationen i den overordnede designfilosofi. Hvide pile, hajtænder, industrielle referencer og humor spiller centrale roller i designudtrykket, der også krydres med en snert af rebelskhed.


Køb eksperimenterende og stilfulde designs fra Off-White online


Mottoet hos brandet er at definere gråfeltet mellem sort og hvid. Det er også deraf navnet Off-White kommer. Et slogan, der gennemsyrer hver eneste kollektion, der både er eksperimenterende, stilfuld og klassisk, hvilket går lige hjem hos millennials. Brandet er for dig, der ikke er bange for at skille dig ud fra mængden; ja, faktisk elsker du at skille dig lidt ud og tiltrække opmærksomhed med eksperimenterende og modige tøjvalg. Der er ikke noget at sige til, at Abloh er en attraktiv herre. Ud over sit eget mærke har han arbejdet for gigantiske navne i modebranchen, hvor folk står i kø for at samarbejde med designgeniet. Med hans helt egne kollektioner får du dog den rene vare uden indflydelse fra modefæller. Det er streetwear på et nyt niveau – som kan begå sig på den røde løber til hver en tid. Du finder et bredt udvalg af Off White hoodies, sko, bukser og meget mere!


Styles til enhver lejlighed og årstid


Står du og mangler en kjole til festen i weekenden, en basic T-shirt eller de fede accessoires, der vil fuldføre sit look, skal du ikke lede længere. Off-White byder nemlig på det hele. Om du vil skille dig ud i sort og hvid eller regnbuens farver, er op til dig selv, men Off-White ved, hvordan fede pieces skal strikkes sammen, uanset hvilke farver der er dine yndlings. Selvom du er hjemme i kolde Danmark eller i varme Australien, har Off-White styles, der passer til enhver temperatur, årstid og destination.

Sommerfarver og mere nedtonede farver er nemlig at finde i de forskellige pieces. En sød lille kjole til sommeren, tunge støvler til vinteren, smykket, du ikke kan leve uden, og alt derimellem er at finde hos Off-White. Dog er der også mere end fashion pieces at finde hos mærket fra Milano. Brandet producerer også håndklæder, punge og meget, meget mere, så dit Off-White-look endda kan blive fuldendt sammen med din badedragt på stranden om sommeren.


Aldrig mere tøjkrise med Off-White


Vi har alle prøvet det før: Du er blevet inviteret til en fest, og du kender kun din veninde ud af de halvtreds, der også er blevet inviteret. Du vil gerne imponere de andre med din fede stil, men hvordan viser du dig selv og din stil frem på bedst mulige vis, er det store spørgsmål. Du er i en stor tøjkrise. Din veninde tager en nederdel, en fin top og sneakers på for ikke at være for meget, da det ikke er hendes stil. Du er med på idéen om at tage noget af det samme på, men det skal bare vise din personlighed og ikke din venindes.

Heldigvis finder du en nederdel fra Off-White, som perfekt kan vise, hvem du og din stil er, nemlig en, der kan lide en kombination af streetwear og high fashion. Farverne på nederdelen skriger fest, og den simple top og de fede sneakers fra samme mærke passer så godt til nederdelen. Med Off-White pieces i din garderobe får du dermed ikke flere tøjkriser – uanset om du skal til fest eller klædes på til hverdag.


Off-White i gave


Du står og skal til fødselsdag hos din bedste ven, og han er altid svær at købe gave til. Han plejer aldrig at ønske sig noget, fordi han altid køber det, han har brug for. Dog skal han selvfølgelig have en gave, fordi han er sådan en god ven. De tidligere år har du bare købt noget til hans køkken eller strikket en hue eller halstørklæde til ham. I år vil du dog gerne give ham noget, der topper alle de andre gaver, han har fået fra dig. Valget falder på en T-shirt fra Off-White.

Off-White er altid en sikker vinder i fødselsdags-, jule- eller bare-fordi-du-er-sød-gave. Off-White er nemlig for alle, der elsker at gøre noget ekstra ud af sig selv og sin stil. Unikke pieces i garderoben er vigtige at have, så man kan vise, hvem man er fra inderst til yderst.

Ryd alle filtre

Off White

Side 1 Af 48