Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Verdens bedste modebutikker samlet ét sted
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Off White

Off-White blev grundlagt i 2012 af amerikanske Virgil Abloh og har hovedsæde i Milano. Abloh har om nogen skabt et designunivers i løbet af ganske få år. Det tætte forhold til moderen, der var syerske, kombineret med en uddannelse som arkitekt har givet den ghanesiskfødte amerikaner en spændende profil i mode-mekkaets verden. Lynhurtigt blev hans designæstetik grebet af verdenskendte skuespillere og musikere, som sidenhen har sikret Off-White en unik platform på de sociale medier, hvor det sidste nye sker først. Det er top cool streetwear direkte fra de internationale metropoler. Det er tøj, sko og tilbehør i ukurante snit og avantgarde detaljer, som får hvert item til at skille sig ud fra kommercielle mærker. Du kan pryde dit look med et eksklusivt fashion brand, som er alle pengene værd. Kvalitetsmaterialer og ypperste skrædderhåndværk er nemlig forenet med Ablohs stjernestatus og æstetiske sans. Brandet er især kendt som et af de modehuse, der sætter dagsordenen, når det kommer til moderne streetwear. Måske tasker, hoodies og sko med diagonale zebrastriber får nogle klokker til at ringe? Eller det ikoniske bælte der til forveksling ligner gult advarselstape? Det er svært ikke at lægge mærke til Off-White, der arbejder i spændingsfeltet mellem streetwear og high fashion.

En ukonventionel vej til modebranchen

Når man kigger på Off-Whites designs, kommer det nok ikke som nogen overraskelse, at Virgil Abloh på ingen måde tog den slagne vej til tjansen som international modedesigner. Abloh har en bachelor som civilingeniør og en kandidat i arkitektur , så at han skulle starte et succesfuldt modehus, lå ikke ligefrem i kortene. Men hans åbenlyse talent inden for skitsering har vist sig at være en force, når nye skrædderteknikker skal afkodes og fremtidige kollektioner er på tegnebrættet. Men hvis du kigger nærmere på hans designs, er hans baggrund i arkitektur nem at spotte. Han bruger Off-White til at dekonstruere og rekonstruere kunsthistorie, grafisk design og ungdomskultur, hvilket resulterer i helt unikke designs og kollektioner. Ikonografi af amerikanske byer og diagonale linjer er hovedinspirationen i den overordnede designfilosofi. Hvide pile, hajtænder, industrielle referencer og humor spiller centrale roller i designudtrykket, der også krydres med en snert af rebelskhed.

Køb eksperimenterende og stilfulde designs fra Off-White online

Mottoet hos brandet er at definere gråfeltet mellem sort og hvid. Det er også deraf navnet Off-White kommer. Et slogan, der gennemsyrer hver eneste kollektion, der både er eksperimenterende, stilfuld og klassisk, hvilket går lige hjem hos millennials. Brandet er for dig, der ikke er bange for at skille dig ud fra mængden; ja, faktisk elsker du at skille dig lidt ud og tiltrække opmærksomhed med eksperimenterende og modige tøjvalg. Der er ikke noget at sige til, at Abloh er en attraktiv herre. Ud over sit eget mærke har han arbejdet for gigantiske navne i modebranchen, hvor folk står i kø for at samarbejde med designgeniet. Med hans helt egne kollektioner får du dog den rene vare uden indflydelse fra modefæller. Det er streetwear på et nyt niveau – som kan begå sig på den røde løber til hver en tid. Køb modetøj fra Off-White, hvor du finder et bredt udvalg af hoodies, sko, bukser og meget mere!

Filter

2623 resultater

Side 1 af 27

Næste

Side 1 af 27