Gratis retur inden for 14 dage

Gratis retur inden for 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur

Gratis fragt over 799.-

GRATIS RETUR INDEN FOR 14 DAGE

OSPREY

Osprey er et amerikansk firma, som primært designer og producerer rygsække. Brandet blev lanceret i 1974 Mike Pfotenhauer. I 1976 introducerede brandet en ny form for rygsæk med åndebart materiale, så rygsækkene ikke klister til kroppen eller irriterer. 1998 lancerede Osprey en ny rygsæk model, hvor man kunne spænde et bælte fra rygsækken rundt om maven – det hjalp på ikke at overlaste ryggen. Sidenhen har Osprey været i rivende udvikling gennem årene, men det innovative, klassiske samt ikoniske design har forblevet det samme.

Brandet der bliver ved med at udvikle sig

Kollektionerne fra Osprey byder på kvalitetsrygsække, hvor god kvalitet er et must. Der er lagt vægt på at bruge bæredygtige samt gode materialer til produktionen af produkterne – dette sikre dig en holdbar og slidstærk rygsæk, som du kan få glæde af i lang tid. Produktsortimentet er designet med henblik på den aktive person, som har behov for gode muligheder for at have ting med sig på turen. Så står du og mangler en holdbar kvalitetsrygsæk, så er Osprey det bedste valg. Med andre ord - Osprey er et must-have brand, hvis du er aktiv og har behov for en god rygsæk.

Miinto.dk har samlet et stort udvalg af rygsække til hele familien fra Osprey. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for branchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Osprey

Side 1 Af 1

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår. Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.