Spar 15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
15% EKSTRA på udsalget | Kode: FESTIVAL15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 499,- OG ALTID FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 499,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Forside Brands Pajar
Back

Pajar

Pajar kombinerer det funktionelle med det modernePajar er et canadisk brand, som laver de lækreste og varmeste jakker, frakker, støvler og sko til mode- og kvalitetsbevidste mænd og kvinder. Pajar har fået stor succes over hele verden, og det er der en god grund til.  Pajar er nemlig fantastiske til at kombinere komfortable produkter og høj funktionalitet med moderigtig stil, som gør at deres store canadiskinspireret sortiment er helt unikt. Pajarprodukterne er lavet i et materiale, som altid er i den højeste kvalitet, og som sidder super godt.

Designstilen hos Pajar er altså karakteriseret ved et moderigtigt look med et casual touch og spændende detaljer, og brandets farvevalg er udført i tråd med tidens trends.

Er du en frossenpind?

Hvis du ofte fryser så gå efter Pajar jakkerne. Du vil elske Pajars vinterjakker, hvis du er en rigtig frossenpind. Du kan nemlig være sikker på, at de lækre dun vil holde dig varm, da de er egnet til kulde helt ned til minus 40 grader. Selvom Pajars produkter egentlig egner sig perfekt til sne og bruges af skifolk i hele verdenen, er de også super populære her i Danmark. De fungerer nemlig perfekt i det danske tvivlsomme vintervejr, som jo ofte viser sig fra sin lidt dryppende side, da de også er vandafvisende. Du kan være sikker på at finde den jakke, som passer lige til din stil og personlighed. De findes nemlig i en lang række farver lige fra de mere stilrene sorte og armygrønne til pangfarver med knald på.

Pajar er et brand som trækker på flere generationers erfaring. Virksomheden bag Pajar er særligt dygtige til, at trække på viden gennem mange års erfaring, som gør, at de er i stand til at fremstille produkter i den lækreste kvalitet. Som enhver anden virksomhed startede Pajar småt. Pajar er lanceret af franskmanden Paul Golbert, der er født ind i en europæisk, skoproducerende familie. I 1963 stiftede han Pajar-virksomheden, som startede med at sælge sko til det Canadiske marked. Han lagde ud med at importere italiensk, fransk og spansk fodtøj til Canada. Det var helt nyt for det Canadiske marked, og Paul satte derfor, allerede fra starten, lighedstegn mellem Pajar og en banebrydende tankegang.

Pajar voksede sig lynhurtigt stort, fordi folk fik smag for de super lækre Pajarprodukter. I 1980 bliver Pajar faktisk et af de første brands, som eksporterede til USA. Gennem flere generationer har firmaet så udviklet sine teknikker, så de i dag kan fremstille den lange række af kvalitetsprodukter.

Filter

2 resultater

  • 1

Side 1 af 1

  • 1

Side 1 af 1