Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og altid gratis retur
Spar 15% EKSTRA på udsalget med EXTRA15
Kurv 0

Din kurv er tom

Menu
GRATIS FRAGT OVER 799,- OG FRI RETUR

FRI FRAGT VED KØB OVER 799,-

GRATIS RETUR INDENFOR 14 DAGE

Back

Palladium

Palladium blev grundlagt i 1920´erne, men den daværende kernekompetence bestod i at producere dæk til den boomende flyindustri i USA og Europa. Dækkene bestod af en blanding af vulkaniseret gummi og kanvas, og kvaliteten var så fremragende, at de fleste flyproducenter benyttede Palladiums dæk. Den økonomiske krise, som fulgte i kølvandet på WWII, satte dog en stopper for den positive udvikling i flybranchen, og Palladium kastede sin kærlighed på at producere støvler til store såvel som små. Erfaringerne fra de producerede og kvalitetsrige dæk blev et vigtig element i design og produktion af støvlerne. Målet var nemlig at producere en støvle der var ligeså slidstærke som Palladium dæk. Resultatet blev fremragende, og støvlerne blev både komfortable og af fantastisk kvalitet. Herudover er stilen på dem ret cool og de er perfekte til hverdagsbrug.

Et væld af kvalitetssko i lækre materialer

Palladium formåede fra start at producere støvler med de samme kvaliteter som deres dæk, hvorfor støvler fra Palladium blev synonym med kvalitetsstøvler i materialer såsom kanvas, læder, ruskind, uld og en sål af vulkaniseret gummi. Støvlernes funktionalitet, komfort og slidstyrke var af en sådan karakter, at den franske Fremmedlegion gav alle soldater et par støvler fra Palladium. Den moderne udgave af Palladium støvler besidder de samme kvaliteter, og Palladium støvler er stadig synonym med kvalitetsstøvler til voksne og børn. De lækre og komfortable støvler fås i dag med slidstærk sål i vulkaniseret gummi, og indvendigt er Palladium støvler beriget med den lækreste australske uld, som sikrer en optimal komfort. Derudover har Palladium tilpasset sig den dynamiske modebranche, hvorfor de kan købes i læder, ruskind og kanvas, samtidig med at de fås i et utal af design og farvekombinationer. Alt i alt er Palladium støvler et godt køb, der kan bruges til alle outfits og som holder i kvalitet.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af kvalitetssko til mænd og kvinder fra Palladium. Du kan finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Se hele det store udvalg nedenfor og god fornøjelse.

Filter

192 resultater

Side 1 af 2

Næste

Side 1 af 2