Enkel retur indenfor 14 dage

Enkel retur indenfor 14 dage

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og enkel retur

Gratis fragt over 799.-

Enkel retur indenfor 14 dage

PANCHIC

Panchic er et fodtøjsmærke med en afslappet og funktionel sjæl, der udelukkende produceres i Italien til mænd, kvinder og børn. Virksomheden blev skabt i 2010 fra det kreative sind hos stifteren Leonardo Dal Bello. Ved at udnytte den ekspertise, som familievirksomheden har opnået gennem dens specialisering inden for kontraktproduktion af fodtøj, fulgte Leonardo sin drøm og lancerede sit eget mærke den 23. maj 2010 med oprettelsen af det første Panchic-prototype. Det første par blev solgt den 23. december samme år.


Mærket - styret af selskabet Arsenale 5 Srl, global licenshaver af Panchic-mærket og grundlagt i 2009 af Leonardo - udvikler hovedsagelig afslappet fodtøjskollektioner i læderkarakteriseret ved en karakteristisk stil samt farve, komfort og funktionalitet. Med "Made in Italy" som produktionsoprindelse, kort produktionstid og overkommelig pris, samt særlig og stigende opmærksomhed på miljømæssig og social bæredygtighed.


I de første otte år var mærkets succes på det italienske marked først og derefter på europeisk og internationalt niveau årsag til at virksomheden i 2018 ophørte med kontraktproduktion for helt at vie sig til Panchic-mærket ved at kanalisere alle produktion, ledelse og forskning og udviklingsressourcer til mærkets vækst.OPRINDELSE


Leonardo blev født i det Venetianske landdistrikt i 1974, i den kendte fodtøjsproduktionsdistrikt Montebelluna. Han er passioneret omkring litteratur og sport, samt motiveret af en medfødt kreativ ånd. Leonardo studerede økonomi og handel ved University of Urbino Carlo Bo, men hans iværksætterlyst førte ham til at søge en ny sti før afslutningen.


Fodtøjsverden er i hans DNA, og fra en ung alder støttede han familiefodtøjsvirksomheden specialiseret inden for kontraktproduktion ved at erhverve ekspertise og lære teknikker samt produktionens hemmeligheder, produktforskning- og udvikling samt forhold til kunder.


Udnyttelse af den opnåede erfaring ledte Leonardo i retning af firmas fremtidige mål på mellemlang- lang sigt. En drøm gennem mange år blev virkeliggjort: At kunne lancere sit eget projekt - nemlig grundlæggelsen af casual skomærket Panchic.


Hans kreative intuition, iværksættermobilitet og beslutsomhed sikrede mærkets hurtige vækst og ekspansion på de internationale markeder. Det tillader firmaet Arsenale 5 Srl at dedikere dets ressource udelukkende til at støtte mærket fra 2018.MISSION & VISION


Panchic fortolker den italienske fodtøjskunst på en moderne måde med en pop, livlig og ironisk sjæl. Som et eksempel på fremstillingsviden og iværksætterindsigt, overvåger Panchic hele værdikæden for at kunne tilbyde nutidige og funktionelle sko med karakteristisk design til en meget konkurrencedygtig pris. Opmærksomheden på kvalitet og detalje samt det bæredygtige hjerte hos mærket er de grundlæggende karakteristika ved Panchic, som søger at blive forbrugernes referencepunkt i efterspørgslen efter fodtøj med indbygget komfort, minimalistiske, originale og autentiske designs lavet efter dygtige og ansvarlige virksomhedspraksisser.Ryd alle filtre

Panchic

Side 1 Af 8