Forlænget retur indtil 15. Januar

Forlænget retur indtil 15. Januar

Verdens bedste modebutikker samlet på ét sted I Gratis fragt over 799.- og forlænget retur indtil 15. Januar

Gratis fragt over 799.-

Returner indtil 15. Januar

PAUL GREEN

Paul Green er et tysk brand med base i München, og brandet lancerede den første kollektion af modesko for flere årtier siden. Paul Green sko har nydt stor popularitet i Tyskland, siden den første kollektion af herre- og damesko kom på gaden, men det tyske brand har ikke været på det danske marked i lang tid – med tiden vil modesko fra Paul Green også betage modeelskere, fashionistas og trendsættere i Danmark. Brandets store succes i Tyskland er et resultat af, at Paul Green har stor fokus på at designe sko, sneakers, ballerinaer, pumps, sandaler og stiletter med en fremragende pasform – uden at gå på kompromis med design og look.

Modesko fra Paul Green er, med andre ord, udført i skind, ruskind og læder, hvorfor hele produktudvalget lever op til brandets vision om at designe sko, der kombinerer pasform og komfort til perfektion.


Få et elegant og stilrent look med Paul Green


Paul Green har også stor fokus på produktudvalgets visuelle fremtoning, og modesko fra Paul Green er karakteriseret ved et elegant, stilrent look, der ofte beriges med moderne detaljer. Derudover formår farvevalget at komplimentere tidens trends på bedste vis, hvorfor Paul Green altid er klar med modesko, sandaler, stiletter, pumps, ballerinaer og sneakers, der løfter enhver moderigtig stil til nye højder.

Miinto.dk har samlet et bredt udvalg af kvalitetssko til kvinder fra Paul Green. Du har mulighed for at finde et væld af produkter i masser af farver, størrelser og designs, så der er noget for enhver smag, anledning og behov. Vi sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste trends inden for modebranchen. Kender du på forhånd størrelsen, farven eller designet på det item du leder efter, kan du benytte dig af filtrene til venstre til at søge, for at finde det item du leder efter. Når du har fundet det du leder efter, sørger vi for gratis fragt.

Se hele det store udvalg neden for og god fornøjelse.

Ryd alle filtre

Paul Green

Side 1 Af 2

Tilmeld dig for at følge med

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og VIND 1000 KR. at shoppe for. Vi trækker lod blandt alle tilmeldinger hver måned.

Ved tilmeldning accepterer du vores vilkår.
Du kan altid afmelde dig vores nyhedsbrev her.